logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Bulion

11224015_1011682602177851_6678808861255202721_n.jpg

Mój bulion. Po ugotowaniu wpakowałam do lodówki i zapomniałam że wyjeżdżam, nie chciałam by się zmarnował. Galareta… super!! Bogactwo!! Poporcjowałam do pojemników Avent (dla niemowląt) i włożyłam do zamrażalki.

bulion 2

 

Uwaga – ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz.


Autor

Podobne tematy

Puree z selera i gruszek

Mistrz kucharski, Paweł Jackowski pokazuje jak przygotować puree z gruszki i selera. Kiedyś, jak każdy poznaniak jadł wuchtę pyr. Czy (…)

WIĘCEJ >

Paleo jadłospis 10-09-2014

W pracy 8:00-21:00 zwykle zatem zabieram jakieś jedzonko. Czasami jaja na twardo (awaryjnie), czasami orzechy, owoce, warzywa i zwykle obiad w pojemniczku przygotowany dzień wcześniej. Dzisiaj na śniadanie były tradycyjnie jaja i pomidory działkowe, później...

WIĘCEJ >

Jak obrać dynię?

Obieranie dyni. Niby proste, a pewnie nie jeden raz zastanawiałeś się jak to zrobić szybko i prosto. Zobacz jak Paweł (…)

WIĘCEJ >

Dzień kobiet na rowerze – wiosna w marcu

Dzień kobiet na rowerze, a walentynki w górach, kolejne dowody romantyzmu naszej rodzinki. Tym razem wybrałam się sama – Robert (…)

WIĘCEJ >

Komentarzy: 4

  1. KokosAnka 6 sierpnia 2015 o 17:34

    witam, a skąd wzięła Pani kości??? to znaczy czy pochodzą one ze znanego źródła? z krów wypasanych na trawie? czy po prostu są to pierwsze lepsze kości z supermarketu?

  2. Nat33 7 sierpnia 2015 o 06:54

    Witam. Mam pytanie czy mozna spozywac taki rosół i żelatynę przy Twardzinie? Pozdrawiam serdecznie

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

FreshMail.pl
 

FreshMail.pl