logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Bulion

11224015_1011682602177851_6678808861255202721_n.jpg

Mój bulion. Po ugotowaniu wpakowałam do lodówki i zapomniałam że wyjeżdżam, nie chciałam by się zmarnował. Galareta… super!! Bogactwo!! Poporcjowałam do pojemników Avent (dla niemowląt) i włożyłam do zamrażalki.

bulion 2

 

Uwaga – ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz.


Autor



Iwona Wierzbicka

Podobne tematy

Jak się kroi by się nie pokroić!

Krótki instruktaż jak prawidłowo kroić, aby nie zrobić sobie krzywdy. Więcej filmów w roli głównej z Pawłem Jackowskim na stronie (…)

WIĘCEJ >

Paleo jadłospis 2-07-2014

Rozpoczynam cykl DZIEŃ Z ŻYCIA AJWENA, czyli co jem, moja praca, mój trening, jak to wszystko ogarniać. Pracuje często po 12-13h, jakże często słyszę „nie mam czasu się zdrowo odżywiać”. Ja staram się pogodzić wszystko...

WIĘCEJ >

Niezbędnik kuchenny

Kuchnia Dla jednych jest to miejsce gdzie w domu „dostaje się jeść”. Dla innych jest to najczęściej odwiedzane pomieszczenie w (…)

WIĘCEJ >

Paleo jadłospis 12-09-2014 śledź

W Makro mają świetne świeże ryby – kupiłam śledzia. Był taki śliski (świeży), że wyglądał jakby go ktoś przed chwilą złowił. Znalazłam również owoce, które czasami ciężko jest kupić w markecie oraz duże opakowanie kiełków.

WIĘCEJ >

Komentarzy: 4

  1. Avatar KokosAnka 6 sierpnia 2015 o 17:34

    witam, a skąd wzięła Pani kości??? to znaczy czy pochodzą one ze znanego źródła? z krów wypasanych na trawie? czy po prostu są to pierwsze lepsze kości z supermarketu?

  2. Nat33 7 sierpnia 2015 o 06:54

    Witam. Mam pytanie czy mozna spozywac taki rosół i żelatynę przy Twardzinie? Pozdrawiam serdecznie

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

FreshMail.pl
 

FreshMail.pl