Tagi
Bulion
Mój bulion. Po ugotowaniu wpakowałam do lodówki i zapomniałam że wyjeżdżam, nie chciałam by się zmarnował. Galareta… super!! Bogactwo!! Poporcjowałam do pojemników Avent (dla niemowląt) i włożyłam do zamrażalki.
Uwaga – ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz.
Autor
Iwona Wierzbicka
Podobne tematy
Jak się kroi by się nie pokroić!
Krótki instruktaż jak prawidłowo kroić, aby nie zrobić sobie krzywdy. Więcej filmów w roli głównej z Pawłem Jackowskim na stronie (…)
WIĘCEJ >Paleo jadłospis 2-07-2014
Rozpoczynam cykl DZIEŃ Z ŻYCIA AJWENA, czyli co jem, moja praca, mój trening, jak to wszystko ogarniać. Pracuje często po 12-13h, jakże często słyszę „nie mam czasu się zdrowo odżywiać”. Ja staram się pogodzić wszystko...
WIĘCEJ >Niezbędnik kuchenny
Kuchnia Dla jednych jest to miejsce gdzie w domu „dostaje się jeść”. Dla innych jest to najczęściej odwiedzane pomieszczenie w (…)
WIĘCEJ >Paleo jadłospis 12-09-2014 śledź
W Makro mają świetne świeże ryby – kupiłam śledzia. Był taki śliski (świeży), że wyglądał jakby go ktoś przed chwilą złowił. Znalazłam również owoce, które czasami ciężko jest kupić w markecie oraz duże opakowanie kiełków.
WIĘCEJ >Komentarzy: 4
Pozostaw komentarz
Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.
witam, a skąd wzięła Pani kości??? to znaczy czy pochodzą one ze znanego źródła? z krów wypasanych na trawie? czy po prostu są to pierwsze lepsze kości z supermarketu?
Od krów z łąki, w Opolu jest taki sklep Eko Smaki
Witam. Mam pytanie czy mozna spozywac taki rosół i żelatynę przy Twardzinie? Pozdrawiam serdecznie
można