fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Bulion

11224015_1011682602177851_6678808861255202721_n.jpg

Mój bulion. Po ugotowaniu wpakowałam do lodówki i zapomniałam że wyjeżdżam, nie chciałam by się zmarnował. Galareta… super!! Bogactwo!! Poporcjowałam do pojemników Avent (dla niemowląt) i włożyłam do zamrażalki.

bulion 2

 

Uwaga – ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz.


Autor



Iwona Wierzbicka

Mój bulion. Po ugotowaniu wpakowałam do lodówki i zapomniałam że wyjeżdżam, nie chciałam by się zmarnował. Galareta… super!! Bogactwo!! Poporcjowałam do pojemników Avent (dla niemowląt) i włożyłam do zamrażalki.

bulion 2

 

Uwaga – ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz.


Autor

Iwona Wierzbicka
3 sierpnia 2015

Tagi

Komentarzy: 4

  1. Avatar KokosAnka 6 sierpnia 2015 o 17:34

    witam, a skąd wzięła Pani kości??? to znaczy czy pochodzą one ze znanego źródła? z krów wypasanych na trawie? czy po prostu są to pierwsze lepsze kości z supermarketu?

  2. Nat33 7 sierpnia 2015 o 06:54

    Witam. Mam pytanie czy mozna spozywac taki rosół i żelatynę przy Twardzinie? Pozdrawiam serdecznie

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Paleo jadłospis 15-09-2014

Poniedziałek, jak zwykle ciężki i pracowity dzień. Dzisiaj w pracy 8:00-20:00. Jedzonko zabrałam ze sobą. Rano była jajecznica z jaj przepiórczych, w pracy jaja + sałatka. Kolacja w domu to już same warzywa.

WIĘCEJ >

Paleo jadłospis 23-11-2014 nic się nie chce

Śniadanie - jedyny przykładny dzisiaj posiłek: jaja z boczusiem, do tego kiszona kapusta, kiszony ogórek, duszone pieczarki i sok z Acai i suszonych śliwek. Reszta dnia: sok z Acai, sok z suszonych śliwek, kiełbasa, czekolada

WIĘCEJ >

Paleo jadłospis 3-08-2014

Dzisiaj mieliśmy jechać w góry w Skalne Miasto, ale było tyle „ale” że zmieniliśmy zdanie. Jak zwykle poszłam spać nad ranem więc spałam tyle ile miałam ochotę, co oznacza – ciasno z czasem. Kolejny argument…

WIĘCEJ >

Sos do sałatki

Gotowanie z amatorami to dla naszego mistrza kuchni sama przyjemność. W naszej Szkole Gotowania mamy motto " GOTOWANIE TO JEDNA WIELKA ZABAWA!" Zobaczcie jak bawił się nasz praktykant Przemek, podczas wspólnego gotowania z Pawłem, gdy

WIĘCEJ >