logo
Szukaj
openclose
logo
Szukaj
Szukaj

Bulion

11224015_1011682602177851_6678808861255202721_n.jpg

Mój bulion. Po ugotowaniu wpakowałam do lodówki i zapomniałam że wyjeżdżam, nie chciałam by się zmarnował. Galareta… super!! Bogactwo!! Poporcjowałam do pojemników Avent (dla niemowląt) i włożyłam do zamrażalki.

bulion 2

 

Uwaga – ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz.


Autor



Iwona Wierzbicka

Podobne tematy

Dziennik Ajwen – pracowicie…

Ostatnio się zapuściłam z pisaniem paleo-jadłospisów i nie to że mi się nie chce, bardzo mi się chce…. ale… Po (…)

WIĘCEJ >

Paleo jadłospis 22-02-2015 i rowery zimą

Pojechaliśmy na rower. Ja zestrojona w zimowe rowerowe ciuszki – zmarzłam tak, że prosiłam w myślach aby młodemu się odwidziało, on tylko w dresie – przeszczęśliwy, miał czas: zabawy z piaskiem, marudzenie, podziwianie widoków.

WIĘCEJ >

Paleo jadłospis 9-07-2014

Środa, dwa dni do urlopu… to już prawie tuż tuż, a jakże wydaje się odległe. Środa to dzień 13h pracy. (…)

WIĘCEJ >

Jak zrobić makaron z cukinii?

Spiromat W Kuchni Paleo też możesz jeść makarony, jednak trochę inne niż te, o których właśnie pomyślałeś. Proponuje makarony warzywne, (…)

WIĘCEJ >

Komentarzy: 4

  1. Avatar KokosAnka 6 sierpnia 2015 o 17:34

    witam, a skąd wzięła Pani kości??? to znaczy czy pochodzą one ze znanego źródła? z krów wypasanych na trawie? czy po prostu są to pierwsze lepsze kości z supermarketu?

  2. Nat33 7 sierpnia 2015 o 06:54

    Witam. Mam pytanie czy mozna spozywac taki rosół i żelatynę przy Twardzinie? Pozdrawiam serdecznie

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

FreshMail.pl
 

FreshMail.pl