logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Bulion

11224015_1011682602177851_6678808861255202721_n.jpg

Mój bulion. Po ugotowaniu wpakowałam do lodówki i zapomniałam że wyjeżdżam, nie chciałam by się zmarnował. Galareta… super!! Bogactwo!! Poporcjowałam do pojemników Avent (dla niemowląt) i włożyłam do zamrażalki.

bulion 2

 

Uwaga – ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz.


Autor



Iwona Wierzbicka

Podobne tematy

Jak zrobić domową wędlinę?

Masz dosyć oszukiwania w sklepie? Chcesz jeść mięso a nie tekturę z dodatkiem mięsa? Zrób sobie sam pyszną szyneczkę. Nie (…)

WIĘCEJ >

Jak naostrzyć nóż?

Proste rzeczy bywają czasem bardzo trudne prawda? A jak jest z ostrzeniem noży? Czy wiesz jak powinno się to robić? (…)

WIĘCEJ >

Paleo jadłospis 19-09-2014 ostrygi

Na przystawkę było carpaccio z ośmiornic, a na danie główne ostrygi i mule, do tego warzywa. Ośmiornice mi nie podeszły, choć kalamary uwielbiam. Natomiast główny punk programu – ostrygi – boskie.

WIĘCEJ >

Paleo jadłospis 22-11-2014 – 4 dni po operacji

Cztery dni po operacji to dużo czy mało? Sińce zeszły w ciągu jednego dnia, czy to efekt 30g dawek witaminy C, a może soku z Acai. O super kremie, mega dawkach witaminy C, soku marchwiowym...

WIĘCEJ >

Komentarzy: 4

  1. KokosAnka 6 sierpnia 2015 o 17:34

    witam, a skąd wzięła Pani kości??? to znaczy czy pochodzą one ze znanego źródła? z krów wypasanych na trawie? czy po prostu są to pierwsze lepsze kości z supermarketu?

  2. Nat33 7 sierpnia 2015 o 06:54

    Witam. Mam pytanie czy mozna spozywac taki rosół i żelatynę przy Twardzinie? Pozdrawiam serdecznie

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

FreshMail.pl
 

FreshMail.pl