logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Gyros z kurczaka

Gyros z kurczaka

gyros-z-kurczaka.jpg

Paweł Jackowski opowiada o gyrosie z kurczaka i kolejnych sposobach na oszczędności. Opowiada co to jest trybowanie mięsa i pokazuje jak to robi. Poza tym, pokazuje do czego można wykorzystać „resztki”.
Więcej filmów z Pawłem ajwen.tv i profilu Kuchnia Ajwen.

Jeśli chciałbyś nauczyć się zdrowo i smacznie gotować, to możesz to zrobić w  Szkole Gotowania! 

Uwaga – ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz

 

 

Autor



Paweł Jackowski

Podobne tematy

Kiełbasa długodojrzewająca

Boimy się surowego mięsa z powodu pasożytów, kiedy jem tatara słyszę pytanie, a co z tasiemcem? Wiele osób zjadając tatara popija wódeczką sądząc, że w ten sposób zabije jajeczka pasożyta, a może po prostu własne...

WIĘCEJ >

Placuszki kasztanowo – mangowe

Zmiksowałam jaja, mąkę kasztanową i mango. Placuszki były PYSZNE ale rozpadały się dlatego ostatecznie powstały takie malutkie. Posypałam cynamonem.

WIĘCEJ >

Niezbędnik kuchenny

Kuchnia Dla jednych jest to miejsce gdzie w domu „dostaje się jeść”. Dla innych jest to najczęściej odwiedzane pomieszczenie w (…)

WIĘCEJ >

Smoothie: superfoods power

Zdrowy i smaczny zielony smoothie, strzał witamin i minerałów, czyli pozytywna energia w koktajlu.

WIĘCEJ >

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

FreshMail.pl
 

FreshMail.pl