Gyros z kurczaka
Paweł Jackowski opowiada o gyrosie z kurczaka i kolejnych sposobach na oszczędności. Opowiada co to jest trybowanie mięsa i pokazuje jak to robi. Poza tym, pokazuje do czego można wykorzystać „resztki”.
Więcej filmów z Pawłem ajwen.tv i profilu Kuchnia Ajwen.
Jeśli chciałbyś nauczyć się zdrowo i smacznie gotować, to możesz to zrobić w Szkole Gotowania!
Uwaga – ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz
Autor
Paweł Jackowski
Paweł Jackowski opowiada o gyrosie z kurczaka i kolejnych sposobach na oszczędności. Opowiada co to jest trybowanie mięsa i pokazuje jak to robi. Poza tym, pokazuje do czego można wykorzystać „resztki”.
Więcej filmów z Pawłem ajwen.tv i profilu Kuchnia Ajwen.
Jeśli chciałbyś nauczyć się zdrowo i smacznie gotować, to możesz to zrobić w Szkole Gotowania!
Uwaga – ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz
Autor
Tagi
Podobne tematy
Szaszłyk z sarny i oszczędność
Potrzeba matką wynalazków. Podczas przygotowania kolejnego dania okazało się, że brakuje patyczków do szaszłyków. Jednak znalazłem bardzo proste rozwiązanie, jak zastąpić patyki, a dodatkowo zrobić to oszczędnie! Zobacz poniżej film, jak pomysłowo można zastąpić patyki do…
WIĘCEJ >Jak zrobić makaron z cukinii?
Spiromat W Kuchni Paleo też możesz jeść makarony, jednak trochę inne niż te, o których właśnie pomyślałeś. Proponuje makarony warzywne, które przygotowuje się na specjalnej maszynce. Urządzenie to nazywa się spiromat, inaczej tarka spiralna. Cały…
WIĘCEJ >Sklep Mięsny Prawdziwe Wędliny
Fajne zaopatrzenie. Świnki podobno takie "prawdziwe". Opole w/w pływalni.
WIĘCEJ >Placuszki kasztanowo – bananowe
Placuszki to świetny posiłek potreningowy, posiłek dla dziecka, węglowodany, które nie uczulają. Można je zjeść na kolację albo zabrać ze sobą. Szybko się je robi.
WIĘCEJ >