logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Jak oczyszczać mięso?

Jak oczyszczać mięso?

wycinanie-blony

Paweł Jackowski opowiada o tym jak czyścić mięso ze zgrubień, tłuszczu czy ścięgien. Niby proste, a jednak nie każdy zdaje sobie sprawę jakie to ważne podczas przygotowania posiłku i jak to prawidłowo zrobić. Więcej filmów z Pawłem na stronie Ajwen.tv oraz na profilu Kuchnia Ajwen. Zapraszamy do obserwowania!

Uwaga – ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz

 

 

Autor



Paweł Jackowski

Podobne tematy

Wolnowar

Współczesny dół ziemny Wolnowar to ulubione urządzenie wszystkich paleo maniaków, działa na zasadzie dołu ziemnego. Kiedyś, dawno, dawno temu, ludzie kopali (…)

WIĘCEJ >

Sklep Mięsny Prawdziwe Wędliny

Fajne zaopatrzenie. Świnki podobno takie „prawdziwe”. Opole w/w pływalni.

WIĘCEJ >

Zioła Pawła Jackowskiego

Paweł Jackowski w Kuchni Ajwen opowiada o ziołach, które używa podczas przygotowywania dań Paleo. Pokazuje również, jak je prawidłowo przechowywać. (…)

WIĘCEJ >

Sos do sałatki

Gotowanie z amatorami to dla naszego mistrza kuchni sama przyjemność. W naszej Szkole Gotowania mamy motto ” GOTOWANIE TO JEDNA WIELKA ZABAWA!” Zobaczcie jak bawił się nasz praktykant Przemek, podczas wspólnego gotowania z Pawłem, gdy...

WIĘCEJ >

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

FreshMail.pl
 

FreshMail.pl