logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Jak oczyszczać mięso?

Jak oczyszczać mięso?

wycinanie-blony

Paweł Jackowski opowiada o tym jak czyścić mięso ze zgrubień, tłuszczu czy ścięgien. Niby proste, a jednak nie każdy zdaje sobie sprawę jakie to ważne podczas przygotowania posiłku i jak to prawidłowo zrobić. Więcej filmów z Pawłem na stronie Ajwen.tv oraz na profilu Kuchnia Ajwen. Zapraszamy do obserwowania!

Uwaga – ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz

 

 

Autor

Podobne tematy

Frytki z selera

Seler w roli głównej zamiast ziemniaka. Frytki można zrobić smażąc na oleju kokosowym lub smalcu gęsim, jednak najzdrowsze frytki będą kiedy wrzucimy je do piekarnika i upieczemy na blasze z małą ilością tłuszczu.

WIĘCEJ >

Smoothie: superfoods power

Zdrowy i smaczny zielony smoothie, strzał witamin i minerałów, czyli pozytywna energia w koktajlu.

WIĘCEJ >

Jak zrobić makaron z cukinii?

Spiromat W Kuchni Paleo też możesz jeść makarony, jednak trochę inne niż te, o których właśnie pomyślałeś. Proponuje makarony warzywne, (…)

WIĘCEJ >

Co je Ajwen? – jadłospis Iwony #01

Pamiętacie serię Paleo jadłospis? Cieszyła się dużym powodzeniem, bo codziennie publikowałam co robiłam i co jadłam w ciągu dnia. Niestety (…)

WIĘCEJ >

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

FreshMail.pl
 

FreshMail.pl