logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Placuszki kasztanowo – mangowe

Placuszki kasztanowo – mangowe

iwona-wierzbicka-paleodieta-232-of-236.jpg

Szybkie w przygotowaniu jak każde placuszki made by Ajwen. Tym razem zmiksowałam jaja, mąkę kasztanową i mango. Niestety mango okazało się nie być dobrym materiałem „sklejnym”. Placuszki były PYSZNE ale rozpadały się dlatego ostatecznie powstały takie malutkie. Łatwiej je było obracać. Papier kuchenny pomógł odsączyć z nadmiaru tłuszczu. Posypałam cynamonem.

Wariant dla cukro-lubów: posmarowałam konfiturą z płatków róż.

Zobacz również placki kasztanowo – bananowe.

Iwona Wierzbicka - paleodieta (227 of 236) Iwona Wierzbicka - paleodieta (228 of 236) Iwona Wierzbicka - paleodieta (226 of 236) Iwona Wierzbicka - paleodieta (225 of 236) Iwona Wierzbicka - paleodieta (224 of 236) Iwona Wierzbicka - paleodieta (223 of 236) Iwona Wierzbicka - paleodieta (86 of 236) Iwona Wierzbicka - paleodieta (85 of 236)


Autor



Iwona Wierzbicka

Podobne tematy

Jak zrobić domowy rosół?

Paweł Jackowski opowiada jak zrobić pyszny domowy, rosół. Choć jest to jedna z najbardziej popularnych zup, przygotowanie prawdziwego, smacznego rosołu (…)

WIĘCEJ >

Jak zrobić domową wędlinę?

Masz dosyć oszukiwania w sklepie? Chcesz jeść mięso a nie tekturę z dodatkiem mięsa? Zrób sobie sam pyszną szyneczkę. Nie (…)

WIĘCEJ >

Smoothie: superfoods power

Zdrowy i smaczny zielony smoothie, strzał witamin i minerałów, czyli pozytywna energia w koktajlu.

WIĘCEJ >

Placuszki kasztanowo – bananowe

Placuszki to świetny posiłek potreningowy, posiłek dla dziecka, węglowodany, które nie uczulają. Można je zjeść na kolację albo zabrać ze sobą. Szybko się je robi.

WIĘCEJ >

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

FreshMail.pl
 

FreshMail.pl