logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Puree z selera i gruszek

Puree z selera i gruszek

puree-z-selera-i-gruszek.jpg

Mistrz kucharski, Paweł Jackowski pokazuje jak przygotować puree z gruszki i selera. Kiedyś, jak każdy poznaniak jadł wuchtę pyr. Czy to gotowanych, czy pieczonych. Najbardziej lubił puree z ziemniaków. Mając puree, nie trzeba było robić sosu do mięsa, bo ziemniaki miały już „poślizg”. Po przejściu na dietę paleo zaczął kombinować z innymi purre warzywnymi.

Więcej filmów z Pawłem stronie ajwen.tv oraz na profilu Kuchnia Ajwen.

Jeśli chciałbyś nauczyć się zdrowo i smacznie gotować, to możesz to zrobić w  Szkole Gotowania! 

Uwaga – ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz

 

 

Autor



Paweł Jackowski

Podobne tematy

schudnij w 30 dni

Schudnij w 30 dni z Ajwen

Zacznij z nami Twoje 30 dni do zdrowia. Schudnij bez wielkich wyrzeczeń.  Łatwe zasady, małe ograniczenia, a duży efekt. Mniej (…)

WIĘCEJ >

Mleko kokosowe dla opornych

Mleko kokosowe Robiąc własnoręcznie mleko, mamy 100% pewności, co to mleko, tak naprawdę zawiera. Mleko w kartonie, czy też w (…)

WIĘCEJ >

Jak zrobić zupę dyniowo-marchewkową?

Kolejny ciekawy przepis na szybką i zdrową zupę. Paweł Jackowski pokazuje jak smaczne i oszczędne jest gotowanie Paleo. Nie każda (…)

WIĘCEJ >

Jak zrobić domowy rosół?

Paweł Jackowski opowiada jak zrobić pyszny domowy, rosół. Choć jest to jedna z najbardziej popularnych zup, przygotowanie prawdziwego, smacznego rosołu (…)

WIĘCEJ >

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

FreshMail.pl
 

FreshMail.pl