fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Smoothie: pietruszka, cytryna, mięta

Smoothie: pietruszka, cytryna, mięta

iwona-wierzbicka-ajwendieta-26-of-42.jpg

Smoothie z pietruszki (natki), cytryn (obranych ale całych) i gałązki mięty z łyżką miodu. Do tego woda żeby dało się rozrobić. Bogactwo witaminy C. Dzięki cytrynie i mięcie – zwiększa się wydzielanie soków trawiennych. Smoothie orzeźwia, odtruwa, dodaje sił witalnych. Zobacz inne smoothie.

Iwona Wierzbicka - ajwendieta (19 of 42) Iwona Wierzbicka - ajwendieta (20 of 42) Iwona Wierzbicka - ajwendieta (23 of 42) Iwona Wierzbicka - ajwendieta (24 of 42)

Uwaga – ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz.


Autor



Iwona Wierzbicka

Smoothie z pietruszki (natki), cytryn (obranych ale całych) i gałązki mięty z łyżką miodu. Do tego woda żeby dało się rozrobić. Bogactwo witaminy C. Dzięki cytrynie i mięcie – zwiększa się wydzielanie soków trawiennych. Smoothie orzeźwia, odtruwa, dodaje sił witalnych. Zobacz inne smoothie.

Iwona Wierzbicka - ajwendieta (19 of 42) Iwona Wierzbicka - ajwendieta (20 of 42) Iwona Wierzbicka - ajwendieta (23 of 42) Iwona Wierzbicka - ajwendieta (24 of 42)

Uwaga – ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz.


Autor

Iwona Wierzbicka
18 maja 2015

Tagi

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Smoothie: pietruszka, cytryna, mięta

Smoothie z pietruszki (natki), cytryn (obranych ale całych) i gałązki mięty z łyżką miodu. Do tego woda żeby dało się rozrobić. Bogactwo witaminy C. Dzięki cytrynie i mięcie – zwiększa się wydzielanie soków trawiennych. Smoothie…

WIĘCEJ >

Co zrobić z grasicą

Co to w ogóle jest? Pewnie większość z Was zadaje sobie to pytanie i od razu drugie, co zrobić z grasicą? Spokojnie 🙂 Grasica, zalicza się do podrobów, jest to organ dokrewny młodych ssaków, który…

WIĘCEJ >

Wolnowar

Współczesny dół ziemny Wolnowar to ulubione urządzenie wszystkich paleo maniaków, działa na zasadzie dołu ziemnego. Kiedyś, dawno, dawno temu, ludzie kopali dół w ziemi. Rozpalali w nim ognisko i kładli kamienie, które się nagrzewały. Gdy były…

WIĘCEJ >

Puree z selera i gruszek

Mistrz kucharski, Paweł Jackowski pokazuje jak przygotować puree z gruszki i selera. Kiedyś, jak każdy poznaniak jadł wuchtę pyr. Czy to gotowanych, czy pieczonych. Najbardziej lubił puree z ziemniaków. Mając puree, nie trzeba było robić…

WIĘCEJ >