fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Smoothie: pietruszka, cytryna, mięta

Smoothie: pietruszka, cytryna, mięta

iwona-wierzbicka-ajwendieta-26-of-42.jpg

Smoothie z pietruszki (natki), cytryn (obranych ale całych) i gałązki mięty z łyżką miodu. Do tego woda żeby dało się rozrobić. Bogactwo witaminy C. Dzięki cytrynie i mięcie – zwiększa się wydzielanie soków trawiennych. Smoothie orzeźwia, odtruwa, dodaje sił witalnych. Zobacz inne smoothie.

Iwona Wierzbicka - ajwendieta (19 of 42) Iwona Wierzbicka - ajwendieta (20 of 42) Iwona Wierzbicka - ajwendieta (23 of 42) Iwona Wierzbicka - ajwendieta (24 of 42)

Uwaga – ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz.


Autor



Iwona Wierzbicka

Smoothie z pietruszki (natki), cytryn (obranych ale całych) i gałązki mięty z łyżką miodu. Do tego woda żeby dało się rozrobić. Bogactwo witaminy C. Dzięki cytrynie i mięcie – zwiększa się wydzielanie soków trawiennych. Smoothie orzeźwia, odtruwa, dodaje sił witalnych. Zobacz inne smoothie.

Iwona Wierzbicka - ajwendieta (19 of 42) Iwona Wierzbicka - ajwendieta (20 of 42) Iwona Wierzbicka - ajwendieta (23 of 42) Iwona Wierzbicka - ajwendieta (24 of 42)

Uwaga – ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz.


Autor

Iwona Wierzbicka
18 maja 2015

Tagi

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Jak używać szynkowar

Na zdjęciu powyżej mamy różne rodzaje szynki z szynkowaru, pokrojone i uformowane w kostkę „rubika” Szynkowar- co to w ogóle jest? Jest to taki specjalny garnek do robienia domowych wyrobów. W dzisiejszych czasach, z każdej…

WIĘCEJ >

Muffin – chleb z mąki kasztanowej

Mąka kasztanowa, jaja, banany, figi, gorzka czekolada. Duża forma do ciasta, 10jaj, 400g mąki kasztanowej, zmiksować. Wlewałam po trochę przekładając pokruszoną czekoladą, pokrojonymi figami i bananami. Piekłam 60min – 180st z termoobiegiem. Można zrobić muffiny…

WIĘCEJ >

Puree z selera i gruszek

Mistrz kucharski, Paweł Jackowski pokazuje jak przygotować puree z gruszki i selera. Kiedyś, jak każdy poznaniak jadł wuchtę pyr. Czy to gotowanych, czy pieczonych. Najbardziej lubił puree z ziemniaków. Mając puree, nie trzeba było robić…

WIĘCEJ >

Jak zrobić domowy rosół?

Paweł Jackowski opowiada jak zrobić pyszny domowy, rosół. Choć jest to jedna z najbardziej popularnych zup, przygotowanie prawdziwego, smacznego rosołu nie jest takie proste. Na warsztatach w naszej Paleo Szkole Gotowania, Paweł zawsze podkreśla jak…

WIĘCEJ >