Zioła Pawła Jackowskiego
Paweł Jackowski w Kuchni Ajwen opowiada o ziołach, które używa podczas przygotowywania dań Paleo. Pokazuje również, jak je prawidłowo przechowywać. Więcej filmów z Pawłem znajdziecie na stronie ajwen.tv oraz na naszym profilu Kuchnia Ajwen.
Jeśli chciałbyś porozmawiać z Pawłem osobiście o ziołach, to możesz się z nim spotkać w Szkole Gotowania!
Uwaga – ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz
Autor
Paweł Jackowski
Paweł Jackowski w Kuchni Ajwen opowiada o ziołach, które używa podczas przygotowywania dań Paleo. Pokazuje również, jak je prawidłowo przechowywać. Więcej filmów z Pawłem znajdziecie na stronie ajwen.tv oraz na naszym profilu Kuchnia Ajwen.
Jeśli chciałbyś porozmawiać z Pawłem osobiście o ziołach, to możesz się z nim spotkać w Szkole Gotowania!
Uwaga – ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz
Autor
Tagi
Podobne tematy
Jak zrobić domowy rosół?
Paweł Jackowski opowiada jak zrobić pyszny domowy, rosół. Choć jest to jedna z najbardziej popularnych zup, przygotowanie prawdziwego, smacznego rosołu nie jest takie proste. Na warsztatach w naszej Paleo Szkole Gotowania, Paweł zawsze podkreśla jak…
WIĘCEJ >Szaszłyk z sarny i oszczędność
Potrzeba matką wynalazków. Podczas przygotowania kolejnego dania okazało się, że brakuje patyczków do szaszłyków. Jednak znalazłem bardzo proste rozwiązanie, jak zastąpić patyki, a dodatkowo zrobić to oszczędnie! Zobacz poniżej film, jak pomysłowo można zastąpić patyki do…
WIĘCEJ >Puree z selera i gruszek
Mistrz kucharski, Paweł Jackowski pokazuje jak przygotować puree z gruszki i selera. Kiedyś, jak każdy poznaniak jadł wuchtę pyr. Czy to gotowanych, czy pieczonych. Najbardziej lubił puree z ziemniaków. Mając puree, nie trzeba było robić…
WIĘCEJ >Placki bananowo – borówkowe
Przekąska w formie placków, kilka dojrzałych bananów, troche borówek i wiejskie jaja, sprawdź jak wyszły zdrowe placki według przepisu Ajwen.
WIĘCEJ >