logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Zioła Pawła Jackowskiego

Zioła Pawła Jackowskiego

ziola

Paweł Jackowski w Kuchni Ajwen opowiada o ziołach, które używa podczas przygotowywania dań Paleo. Pokazuje również, jak je prawidłowo przechowywać. Więcej filmów z Pawłem znajdziecie na stronie ajwen.tv oraz na naszym profilu Kuchnia Ajwen.

Jeśli chciałbyś porozmawiać z Pawłem osobiście o ziołach, to możesz się z nim spotkać w Szkole Gotowania! 

Uwaga – ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz

 

 

Autor



Paweł Jackowski

Podobne tematy

Dzika Kuchnia – warsztaty

Placki z pokrzyw cudowne w smaku, herbata z kwiatków mlecza – na pewno będę piła w domu, jadłam białe robaki prosto spod kory – smakują kasztanowow-orzechowo (bardzo dobre), jadłam mrówki na słodko – szału nie...

WIĘCEJ >

Jak obierać szparagi?

Szparagi Pewnie niewielu z Was wie, że szparagi, oprócz pyrów, to złoto Wielkopolski. Ja wiem, bo jestem Poznaniakiem (Jezu jak (…)

WIĘCEJ >

Kasztanowiec – Bananowiec – ciasto czy chleb zależy od ciebie

Ciasto/chleb to świetny pomysł na smakołyki dla dzieci, ale również jako chleb powszedni, można zabrać do szkoły, w trasę, do pracy, na wycieczkę. Czy to będzie ciasto czy chleb zależy od Ciebie 🙂

WIĘCEJ >

Jak oczyszczać mięso?

Paweł Jackowski opowiada o tym jak czyścić mięso ze zgrubień, tłuszczu czy ścięgien. Niby proste, a jednak nie każdy zdaje (…)

WIĘCEJ >

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

FreshMail.pl
 

FreshMail.pl