logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Zioła Pawła Jackowskiego

Zioła Pawła Jackowskiego

ziola

Paweł Jackowski w Kuchni Ajwen opowiada o ziołach, które używa podczas przygotowywania dań Paleo. Pokazuje również, jak je prawidłowo przechowywać. Więcej filmów z Pawłem znajdziecie na stronie ajwen.tv oraz na naszym profilu Kuchnia Ajwen.

Jeśli chciałbyś porozmawiać z Pawłem osobiście o ziołach, to możesz się z nim spotkać w Szkole Gotowania! 

Uwaga – ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz

 

 

Autor



Paweł Jackowski

Podobne tematy

Wolnowar

Współczesny dół ziemny Wolnowar to ulubione urządzenie wszystkich paleo maniaków, działa na zasadzie dołu ziemnego. Kiedyś, dawno, dawno temu, ludzie kopali (…)

WIĘCEJ >

Niezbędnik kuchenny

Kuchnia Dla jednych jest to miejsce gdzie w domu „dostaje się jeść”. Dla innych jest to najczęściej odwiedzane pomieszczenie w (…)

WIĘCEJ >

Smoothie: borówkowo – bananowy

Przepyszny koktajl według receptury Krzysia, świetnie się sprawdzi po aktywności fizycznej, potreningowe uzupełnienie energii.

WIĘCEJ >

Jak przygotować jaja po benedyktyńsku

Bardzo prosty przepis na jaja po benedyktyńsku inaczej jaja poszetowe. Więcej filmów z Pawłem na stronie ajwen.tv oraz na profilu (…)

WIĘCEJ >

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

FreshMail.pl
 

FreshMail.pl