fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Radio Opole: Czytaj etykiety

Radio Opole: Czytaj etykiety

smalec-domowy.jpg

Smalec z tłuszczem roślinnym i proszkiem buraczanym?!? – to jest możliwe! Jak czytać etykiety i kupować „czyste” produkty radzi Iwona Wierzbicka na antenie Radio Opole.

Chcesz wiedzieć więcej jak nie wpadać w pułapki etykiet – zapraszam do działu Ajwen na Tropie.

Dla ciekawych tematu zapraszam na nasze szkolenie Jedzenie bez chemii:

Ajwen-jedzenie-bez-chemii.jpg-1024x682

 

 

Autor



Iwona Wierzbicka

Smalec z tłuszczem roślinnym i proszkiem buraczanym?!? – to jest możliwe! Jak czytać etykiety i kupować „czyste” produkty radzi Iwona Wierzbicka na antenie Radio Opole.

Chcesz wiedzieć więcej jak nie wpadać w pułapki etykiet – zapraszam do działu Ajwen na Tropie.

Dla ciekawych tematu zapraszam na nasze szkolenie Jedzenie bez chemii:

Ajwen-jedzenie-bez-chemii.jpg-1024x682

 

 

Autor

Iwona Wierzbicka
16 października 2013

Tagi

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Produkty Superfoods – magiczna żywność

Superfoods, czyli super żywność, to produkty które mają wyjątkowe właściwości odżywcze, poprzez zawartość składników pokarmowych mogą wywoływać konkretne oddziaływanie na organizm. Zawierają witaminy, minerały, fitozwiązki, enzymy lub jakieś szczególne substancje, które mogą działać terapeutycznie w…

WIĘCEJ >

Oliwa z oliwek leczy stany zapalne

W oliwie jest mnóstwo składników, które możemy nazwać prozdrowotnymi. Często czytamy, że naukowcy odkryli kolejny nowy składnik. Nie mamy pewności jak działają poszczególne składniki oliwy, ale wiemy że jako całość ma bardzo dobroczynne działanie na…

WIĘCEJ >

Paleo jadłospis 5-10-2014 super koktail

Wstałam, wypiłam kawę i poszłam na 5km spacer. Było świeżo, rześko, mgliście, fantastycznie!! Wróciłam mega dotleniona, zrobiłam sobie SUPER KOKTAIL AJWENA: 4 żółtka, 2 banany, sok z cytryny, sok z pomarańczy, 2 łyżki oleju kokosowego.

WIĘCEJ >

Zmiany żywieniowe na przestrzeni wieków

Szacuje się, że obecnie w Stanach Zjednoczonych do żywności dodaje się ponad 2500 różnych substancji. Przeciętny Amerykanin spożywa około 5 kilogramów różnych dodatków do żywności rocznie.

WIĘCEJ >