logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Miód – podrobiony?

Miód – podrobiony?

miod.jpg

Miód ma wiele cennych właściwości, ale podrobiony może być samym cukrem. Jak można podrobić miód?

Polecane materiały:

Wszelkie prawa zastrzeżone

ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz.

Zdjęcie pixabay.pl

 

Autor



Iwona Wierzbicka

Podobne tematy

Paleo jadłospis 22-11-2014 – 4 dni po operacji

Cztery dni po operacji to dużo czy mało? Sińce zeszły w ciągu jednego dnia, czy to efekt 30g dawek witaminy C, a może soku z Acai. O super kremie, mega dawkach witaminy C, soku marchwiowym...

WIĘCEJ >

Aromaty – co może się kryć pod tym pojęciem

Aromat, aromaty, aromat naturalny, aromat identyczny z naturalnym – czy są bezpieczne? Tego nie wiem, zgodnie z ustawodawstwem tak… Podobno niektóre dzieci bardziej lubią produkty z aromatem truskawki niż z prawdziwą truskawką.

WIĘCEJ >

Chlorella – ma moc oczyszczania organizmu

Chlorella to roślina, która jest bogata w minerały typu wapń, żelazo, cynk i magnez oraz witaminy z grupy B. Dowiedziono jej lecznicze właściwości i że jej odpowiednia suplementacja może wspomóc proces leczenia wielu chorób.

WIĘCEJ >

Sarkoidoza – choroba autoimmunologiczna

Sarkoidoza to choroba o podłożu autoimmunologicznym. Układ immunologiczny, zamiast chronić organizm, atakuje go. Komórki odpornościowe limfocyty i makrofagi zaczynają gromadzić się w formie ziarniny

WIĘCEJ >

Komentarzy: 1

  1. Przemek 25 września 2014 o 16:50

    Z miodem tak samo jak z JAJKAMI, też trzeba kupować (i obserwować/zaznajomić się) od Wiejskiego gospodarza 🙂 .

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

FreshMail.pl
 

FreshMail.pl