fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Radio Opole: Fast food lasagnie

Radio Opole: Fast food lasagnie

makaron-radio-opole-fast-food.jpg

Iwona Wierzbicka dla Radia Opole, na temat żywności paczkowanej, gotowej do spożycia po wyciągnięciu z opakowania i podgrzaniu. Co nam szkodzi, co może kryć się w takiej żywności i kto może sobie na taką pozwolić.

Makaron, lasagnie, fast food.

Foto: imageworld.pl

Autor



Iwona Wierzbicka

Iwona Wierzbicka dla Radia Opole, na temat żywności paczkowanej, gotowej do spożycia po wyciągnięciu z opakowania i podgrzaniu. Co nam szkodzi, co może kryć się w takiej żywności i kto może sobie na taką pozwolić.

Makaron, lasagnie, fast food.

Foto: imageworld.pl

Autor

Iwona Wierzbicka
3 września 2014

Tagi

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Aloes – dobry na wszystko – jakie ma właściwości?

Na początek – kilka ciekawostek o aloesie: W aloesie znajdziemy ponad 75 substancji czynnych. Aloes jest źródłem „białego złota” czyli minerałów ORMUS Aloes ma zastosowanie w stomatologii, poprawia pracę układu pokarmowego, skóry i zmniejsza stany…

WIĘCEJ >

Wątróbka – naturalna multiwitamina

Wątróbka to obecnie najtańszy kawałek mięsa, ale mało kto za nią przepada, dlatego czasami trudno ją kupić w sklepie mięsnym. Tymczasem warto się do niej przekonać i wprowadzić ją do swojej diety. Sprawdź, dlaczego. W…

WIĘCEJ >
Witamina D3

Witamina D3 – dlaczego jest tak ważna?

Witamina D3 i letnie odchudzanie - nagranie dla Radia Opole. 80% społeczeństwa cierpi na niedobór witamin D3, a jej niedobór zwiększa ryzyko osteoporozy, nowotworów, depresji, problemów hormonalnych i immunologicznych.

WIĘCEJ >
paleo, kalendarium, dlaczego paleo

Dlaczego paleo? Kalendarium ludzkości

Dlaczego paleo? Prześledźmy 2,5 miliona lat ewolucji i zestawmy 10 tys. lat temu kontra ostatnie 100 lat. Ludzie pradawni Nie jedli nabiału – nie było prostą sprawą złapać dzikie zwierzę i je wydoić.Dowi Nie spożywali…

WIĘCEJ >