Radio Opole – Zdrowo na wiosnę
Iwona Wierzbicka opowiada o tym, że wiosna to bardzo dobry czas na pozytywne zmiany w naszym życiu. Pozytywne rewolucje w naszym stylu życia mogą rzutować wyższą jakością życia, a przede wszystkim zdrowia. Pierwszym podstawowym krokiem do tego, aby polepszyć jakość funkcjonowania, jest pozbycie się otaczającej nas chemii, tej w żywności i środków codziennego użycia (kosmetyki, środki czystości) oraz dobór odpowiedniej dla nas aktywności fizycznej, dopasowanej pod nasze potrzeby, zamiłowania i ograniczenia.
Sprawdź szkolenie z Mateuszem Durbasem (szkoleniowcem Akademii Ajwen) – Dom bez chemii
Sprawdź szkolenie z Iwoną Wierzbicką – Jedzenie bez chemii
Uwaga – ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz.
Autor
Iwona Wierzbicka
Iwona Wierzbicka opowiada o tym, że wiosna to bardzo dobry czas na pozytywne zmiany w naszym życiu. Pozytywne rewolucje w naszym stylu życia mogą rzutować wyższą jakością życia, a przede wszystkim zdrowia. Pierwszym podstawowym krokiem do tego, aby polepszyć jakość funkcjonowania, jest pozbycie się otaczającej nas chemii, tej w żywności i środków codziennego użycia (kosmetyki, środki czystości) oraz dobór odpowiedniej dla nas aktywności fizycznej, dopasowanej pod nasze potrzeby, zamiłowania i ograniczenia.
Sprawdź szkolenie z Mateuszem Durbasem (szkoleniowcem Akademii Ajwen) – Dom bez chemii
Sprawdź szkolenie z Iwoną Wierzbicką – Jedzenie bez chemii
Uwaga – ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz.
Autor
Tagi
Podobne tematy
Radio Opole: Ekologia i zdrowy styl życia
W dzisiejszych czasach ciężko jest żyć zgodnie z naturą. W audycji opowiadamy o zdrowym stylu życia, czyli jak do tego dążyć, co jest ważne i jak zminimalizować "chemiczny efekt" działającego na nas otoczenia. O dziczyźnie,
WIĘCEJ >Radio Opole – Żywienie w sporcie
Iwona Wierzbicka dla Radio Opole o żywieniu i suplementach w aktywności fizycznej. Sport to nie zdrowie, to już wiemy od dawna, ale jaki wpływ mają suplementy diety na nasz organizm oraz jakie produkty są najlepsze
WIĘCEJ >Ajwen na szlaku – co zabrać do jedzenia?
Pasta kokosowa – świetna przekąska, namiastka słodyczy, a przy tym świetne źródło tłuszczów MCT, węglowodanów i białek
WIĘCEJ >Dziennik Ajwen: Włochy 2015 – rodzinny wyjazd na narty
Tym razem naszą rodzinę zawiało na narty do doliny słońca – Val di Sole. Przyznam szczerze, że niełatwo być we Włoszech na diecie. Mały narciarz Krzyś zaczynał przygodę narciarską w wieku 2,5 lat. Wtedy pierwszy…
WIĘCEJ >