Lubisz potrawy z jajek? Nie wiesz co to znaczy że jajko jest zapłodnione? Zastanawiasz się jakie są ich właściwości odżywcze? Który tłuszcz jest najlepszy do smażenia? Na te pytania odpowie mistrz kuchni Paweł Jackowski wraz ze swoimi gośćmi. Dowiesz się wielu ciekawostek z dziedziny dietetyki, chemii, a także zdrowej kuchni. Praktycznie ciekawie i zdrowo! Sprawdź!
Z tego materiału dowiesz się
- Ocena towaroznawcza tłuszczy
- Jakie jajka wybierać
- Na co zwrócić uwagę podczas kupowania jajek
- Jak sprawdzać jajka
- Jak zrobić omlet kokosowy z warzywami
- Dyskusje o produktach żywnościowych
Autor

Paweł Jackowski
Długość: 21:49
Trudność: Łatwy
Autor
Długość: 21:49
Trudność: Łatwy
Lubisz potrawy z jajek? Nie wiesz co to znaczy że jajko jest zapłodnione? Zastanawiasz się jakie są ich właściwości odżywcze? Który tłuszcz jest najlepszy do smażenia? Na te pytania odpowie mistrz kuchni Paweł Jackowski wraz ze swoimi gośćmi. Dowiesz się wielu ciekawostek z dziedziny dietetyki, chemii, a także zdrowej kuchni. Praktycznie ciekawie i zdrowo! Sprawdź!
Z tego materiału dowiesz się
- Ocena towaroznawcza tłuszczy
- Jakie jajka wybierać
- Na co zwrócić uwagę podczas kupowania jajek
- Jak sprawdzać jajka
- Jak zrobić omlet kokosowy z warzywami
- Dyskusje o produktach żywnościowych
Tagi
Podobne tematy
Chemia w żywności – co cię truje?!
Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!
WIĘCEJ >Insulinooporność okiem dietetyka klinicznego
Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!
WIĘCEJ >Aktywność fizyczna w autoimmunologii
Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!
WIĘCEJ >6 wskazówek jak osiągnąć zdrowie
Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!
WIĘCEJ >