fbpx
logo
Szukaj
open close

Potrawy z mięsa

Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!

Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Tagi

Cierpisz na Hashimoto lub nie tolerujesz glutenu a marzysz o mielonych? Chcesz dowiedzieć się jak ocenić jakość kupowanego mięsa? Mistrz kuchni zaprezentuje jak przyrządzić pyszne mięsne dania bez użycia bułki tartej i jajek, podpowie w jaki sposób możemy samemu ocenić jakość kupowanego mięsa, zademonstruje jak w domowych warunkach możemy konserwować i suszyć mięso, a także zaprezentuje swoje ulubione akcesoria kuchenne, których używa w kuchni Paleo.

Z tego materiału dowiesz się

  • Jak wybierać mięso
  • Jaką należy zrobić obórkę termiczną
  • Czy tłuszcz jest ważny w mięsie
  • Jak samemu zrobić domową wędlinę
  • Jak zrobić masę mięsną bez wykorzystywania jajek
  • Produkcja kokosowych kotletów
  • Pokaz drobnego sprzętu i urządzeń przydatnych w kuchni
  • Jak sobie ułatwiać pracę w kuchni przy wykorzystaniu urządzeń gastronomicznych

Minimalne wymagania techniczne:

  • urządzenie z dostępem do Internetu
  • najnowsza wersja przeglądarki internetowej z włączoną obsługą plików Cookies i Java Script
  • program do odczytu plików formatu .pdf
  • program umożliwiający rozpakowanie plików formatu .rar

Autor



Paweł Jackowski
Długość: 00:21:03
Trudność: Łatwy

Kup Plan PREMIUM i otrzymaj dostęp do filmu za darmo!

Na okres trwania planu premium

Lub mozesz wykupić dożywotni dostęp do filmu płacąc raz:

9.99 zł

Kupuję

Autor

Paweł Jackowski
Długość: 00:21:03
Trudność: Łatwy

Kup Plan PREMIUM i otrzymaj dostęp do filmu za darmo!

Na okres trwania planu premium

Lub mozesz wykupić dożywotni dostęp do filmu płacąc raz:

9.99 zł

Kupuję

Cierpisz na Hashimoto lub nie tolerujesz glutenu a marzysz o mielonych? Chcesz dowiedzieć się jak ocenić jakość kupowanego mięsa? Mistrz kuchni zaprezentuje jak przyrządzić pyszne mięsne dania bez użycia bułki tartej i jajek, podpowie w jaki sposób możemy samemu ocenić jakość kupowanego mięsa, zademonstruje jak w domowych warunkach możemy konserwować i suszyć mięso, a także zaprezentuje swoje ulubione akcesoria kuchenne, których używa w kuchni Paleo.

Z tego materiału dowiesz się

  • Jak wybierać mięso
  • Jaką należy zrobić obórkę termiczną
  • Czy tłuszcz jest ważny w mięsie
  • Jak samemu zrobić domową wędlinę
  • Jak zrobić masę mięsną bez wykorzystywania jajek
  • Produkcja kokosowych kotletów
  • Pokaz drobnego sprzętu i urządzeń przydatnych w kuchni
  • Jak sobie ułatwiać pracę w kuchni przy wykorzystaniu urządzeń gastronomicznych

Tagi

Podobne tematy

trening personalny

Trening personalny – holistycznie

Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!

WIĘCEJ >
choroby w gabinecie dietetycznym

Choroby w gabinecie dietetycznym – KDK 24/29

Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!

WIĘCEJ >
hashimoto

Hashimoto i inne choroby AI – jak to ogarnąć w 10 krokach?

Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!

WIĘCEJ >
jak żywić dzieci

Jak prawidłowo żywić dzieci

Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!

WIĘCEJ >