Lubisz vegetę, bo dodaje potrawom smaku, ale chcesz odżywiać się zdrowo? Masz w swojej kuchni nadmiar warzyw i brak pomysłów na ich zagospodarowanie? Mistrz kuchni Paweł Jackowski ma na to swój sprawdzony sposób. Pokazuje jak samemu w prosty sposób możemy przygotować vegetę, jakie jest jej zastosowanie oraz do czego on sam używa swojego wyrobu. Sprawdź!
Z tego materiału dowiesz się
- Produkcja domowej vegety
- Jak zagospodarować nadmiar warzyw
- Jak szybko przygotować dania z warzyw
- Jak zamknąć witaminy w słoiku na zimę
- Jak przygotować bazę do przygotowywania zup i sosów
Minimalne wymagania techniczne:
- urządzenie z dostępem do Internetu
- najnowsza wersja przeglądarki internetowej z włączoną obsługą plików Cookies i Java Script
- program do odczytu plików formatu .pdf
- program umożliwiający rozpakowanie plików formatu .rar
Autor
Paweł Jackowski
Długość: 00:07:03
Trudność: Łatwy
Autor
Długość: 00:07:03
Trudność: Łatwy
Lubisz vegetę, bo dodaje potrawom smaku, ale chcesz odżywiać się zdrowo? Masz w swojej kuchni nadmiar warzyw i brak pomysłów na ich zagospodarowanie? Mistrz kuchni Paweł Jackowski ma na to swój sprawdzony sposób. Pokazuje jak samemu w prosty sposób możemy przygotować vegetę, jakie jest jej zastosowanie oraz do czego on sam używa swojego wyrobu. Sprawdź!
Z tego materiału dowiesz się
- Produkcja domowej vegety
- Jak zagospodarować nadmiar warzyw
- Jak szybko przygotować dania z warzyw
- Jak zamknąć witaminy w słoiku na zimę
- Jak przygotować bazę do przygotowywania zup i sosów
Tagi
Podobne tematy
Dieta dzieci
Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!
WIĘCEJ >Zaburzenia metylacji
Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!
WIĘCEJ >Insulinooporność – diagnostyka i dieta
Współczesna dieta polega głównie na jedzeniu węglowodanów. Przykładowy jadłospis to rano płatki z mlekiem lub kanapki, na II śniadanie kanapki, drożdżówka, batonik, słodki napój lub owoc. Obiad jest często w przelocie – pierogi na wynos,…
WIĘCEJ >Histamina i substancje „alergizujące” – KDK 19/29
Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!
WIĘCEJ >