fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Mizeria paleo

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c4754aa6f-955e-45b1-ab1c-31297d4995c4-1
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Slider

Mizeria paleo

Przygotowanie

  • Ogórka obieramy i kroimy na cienkie talarki.
  • Posypujemy ogórka solą i imbirem.
  • Dodajemy śmietankę i koperek .
  • Mieszamy dokładnie wszystkie składniki. Pozwalamy się połączyć smakom przez pół godziny.

Rady dietetyka

Pamiętaj, by każdy składnik przepisu dopasować do swojego planu żywienia oraz nietolerancji – zajrzyj w piktogramy.

Autor

Aleksandra Zawadzka (blog: autoimmunologicznepaleo.pl)
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietę!

Slider
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Slider
Czas: do 15 minut
Składniki: 5
Porcje: 2
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • 1 świeży zielony ogórek (190 g)
  • 2 gałązki posiekanego koperku (4 g)
  • 5 łyżek śmietanki kokosowej (75 g)
  • Sól kłodawska (3 g)
  • ½ łyżeczki sproszkowanego imbiru (3 g)

Potrzebny sprzęt

Bez specjalnego sprzętu, Deska, Nóż

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Koktajl Pina Colada

Z góry kokosa odcinamy biały miąższ żeby dostać się do skorupy Lekko rękojeścią noża uderzamy w skorupę żeby wybić otwór Wodę kokosowa cedzimy przez gęste sitko Resztę kokosa rozcinamy i wydłubujemy łyżką biały miąższ Miąższ…

WIĘCEJ >

Ciasto bez jaj (marchewkowe)

Zalewamy suszone daktyle gorącą wodą na kilka minut, aby zmiękły Daktyle miksujemy w blenderze kielichowym przez około 10 sekund (jeżeli zawierają pestki, należy je najpierw usunąć) Dokładamy do blendera startą marchew, banany oraz mąkę kokosową…

WIĘCEJ >

Gulasz z serc indyczych

Warzywa obieramy i kroimy w kostkę Rozgrzewamy w brytfannie tłuszcz i wrzucamy serca z indyka Podsmażamy 2 min, mieszamy Dodajemy cebulę z czosnkiem Podsmażamy 2-3 min Dodajemy pozostałe warzywa Podsmażamy 2-3 min Dodajemy koncentrat, podsmażamy…

WIĘCEJ >

Pomelo

Pomelo myjemy, obieramy i dzielimy na cząstki

WIĘCEJ >