Smalec z tłuszczem roślinnym i proszkiem buraczanym?!? – to jest możliwe! Jak czytać etykiety i kupować „czyste” produkty radzi Iwona Wierzbicka na antenie Radio Opole.
Chcesz wiedzieć więcej jak nie wpadać w pułapki etykiet – zapraszam do działu Ajwen na Tropie.
Dla ciekawych tematu zapraszam na nasze szkolenie Jedzenie bez chemii:
Autor
Iwona Wierzbicka
Smalec z tłuszczem roślinnym i proszkiem buraczanym?!? – to jest możliwe! Jak czytać etykiety i kupować „czyste” produkty radzi Iwona Wierzbicka na antenie Radio Opole.
Chcesz wiedzieć więcej jak nie wpadać w pułapki etykiet – zapraszam do działu Ajwen na Tropie.
Dla ciekawych tematu zapraszam na nasze szkolenie Jedzenie bez chemii:
Autor
Tagi
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.
Podobne tematy
Radio Opole: Zdrowie i uroda – Stres
Iwona Wierzbicka w Radio Opole - Zdrowie i uroda, opowiada o tym jak zredukować poziom stresu, dzięki diecie, ćwiczeniom i zdrowym stylem życia. Podkreśla istotę odpowiedniego żywienia, a dopiero w drugiej kolejności uzupełnieniu suplementacją.
WIĘCEJ >Radio Opole: Impreza, grill a dieta
Jak przetrwać imprezę, grilla, wakacje, urlop nie wyłamując się z diety, a jak już się wyłamywać - to jak nie zaprzepaścić wszystkiego. Iwona Wierzbicka i dr Janus Stasiak w audycji Żyj Zdrowo i Kolorowo -
WIĘCEJ >Radio Opole: Jesienna depresja
O tym co wpływa na depresję, dlaczego może się pojawić jesienią, o witaminie D3, cholesterolu, tłuszczach, o jedzeniu i aktywności fizycznej. Żyj Zdrowo i Kolorowo - Radio Opole 30-09-2014.
WIĘCEJ >Konserwy – dlaczego lepiej na nie uważać?
Konserwy – co z nim jest nie tak? Dlaczego powinno się na nie uważać? Sprawdź, co warto wiedzieć na ten temat. Clostridium botulinum Clostridium botulinum jest Gram-dodatnią laseczką wytwarzającą toksynę o nazwie botulina, zwaną potocznie…
WIĘCEJ >















