Koktajl z natką pietruszki i ogórkiem
Koktajl z natką pietruszki i ogórkiem
Przygotowanie
- Myjemy natkę pietruszki, ogórka i jabłko
- Obieramy banana
- Umieszczamy wszystkie składniki do blendera i dolewamy szklankę wody
- Wszystko razem blendujemy
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów.
Autor
Lista składników
- Woda (250 ml)
- Ogórek długi (180 g)
- Jabłko (świeże) (180 g)
- Banan (świeży) (120 g)
- Natka pietruszki (świeża) (42 g)
Potrzebny sprzęt
Podobne tematy
Pieczona włoszczyzna
Warzywa obrać i pokroić na kawałki (ważne, aby kawałki były mniej więcej tej samej wielkości/grubości – wtedy upieką się równomiernie.) Warzywa włożyć do dużego, płaskiego naczynia do zapiekania. Dodać przekrojone na pół ząbki czosnku oraz…
WIĘCEJ >Panna cotta kokosowa z truskawkami
Panna cotta: Mleko kokosowe wlać do garnka Dodać daktyle Gotować na małym ogniu 10 min W tym czasie żelatynę wsypać do jakiejś miseczki Zalać żelatynę 25 ml zimnej wody z kranu (to tyle, ile kieliszek…
WIĘCEJ >Purée z marchewki i pietruszki
Marchewkę obieramy, gotujemy do miękkości i odcedzamy. Przeciskamy przez praskę lub blendujemy i dodajemy olej kokosowy. Pietruszkę obieramy i gotujemy do miękkości razem z obranymi ząbkami czosnku. Odcedzamy, a następnie blendujemy z ugotowanym czosnkiem na…
WIĘCEJ >