fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Koktajl z natką pietruszki i ogórkiem

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cb9c27848-c473-4147-b56a-b12966e18f8e

Koktajl z natką pietruszki i ogórkiem

Przygotowanie

  • Myjemy natkę pietruszki, ogórka i jabłko
  • Obieramy banana
  • Umieszczamy wszystkie składniki do blendera i dolewamy szklankę wody
  • Wszystko razem blendujemy

Rady dietetyka

Pamiętaj, by każdy składnik przepisu dopasować do swojego planu żywieniowego oraz nietolerancji – zajrzyj w piktogramy.

Uwagi

W podpiętych, powiązanych przepisach znajdują się inne, równie smaczne propozycje koktajlów z kiwi.

Autor

Ajwendieta
Czas: do 15 minut
Składniki: 5
Porcje: 2
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • 1 pęczek natki pietruszki (40 g)
  • 1 ogórek długi (180 g)
  • 1 jabłko (180 g)
  • 1 banan (120 g)
  • 1 szklanka wody (250 ml)

Potrzebny sprzęt

Blender
Heading layer
Pobierz za darmo aplikację na smartfona i zacznij pracę nad swoją dietą!
Slider

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Zupa czosnkowa

Czosnek i cebulę obieramy Kroimy cebulę i czosnek tak jak umiemy Bierzemy garnek, roztapiamy w nim masło klarowane Wrzucamy cebulę z czosnkiem i zasmażamy 2-3 min W tym czasie obieramy ziemniaka i kroimy w kostkę…

WIĘCEJ >

Faszerowane awokado z wędzonym łososiem i kaparami

Pomidorki koktajlowe przekroić na pół Awokado przeciąć wzdłuż na pół Wydrążyć łyżką miąższ z każdej połówki i pokroić w drobną kostkę Czosnek obrać i wycisnąć przez praskę do czosnku, lub drobno posiekać Połowę łososia pokroić…

WIĘCEJ >

Frytki z pietruszki

Pietruszkę obieramy i kroimy w paski Jeśli mamy nożyk karbowany to kroimy jak frytki Wkładamy do miski, dodajemy olej kokosowy Lekko solimy i mieszamy Na blaszkę kładziemy papier do pieczenia Nakładamy pokrojoną pietruszkę Wkładamy do…

WIĘCEJ >

Surówka z kapusty pekińskiej z awokado, kiełkami rzodkiewki

Kapustę pekińską siekamy dość drobno. Awokado obieramy, kroimy w kostkę i skrapiamy sokiem z połowy limonki. Kiełki rzodkiewki płuczemy pod bieżącą wodą i osuszamy na sicie. Przygotowujemy sos. W miseczce mieszamy oliwę, sok z limonki,…

WIĘCEJ >