fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Shake z kiwi, jabłka i pietruszki

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c66a49b8b-72e1-4aa7-8383-f9d0ca300b50

Shake z kiwi, jabłka i pietruszki

Przygotowanie

  • Kiwi obrać i wrzucić do blendera
  • Jabłko obrać i wrzucić do blendera
  • Dodać miód
  • Dodać pietruszkę
  • Wlać wodę
  • Miksować 15 sekund

Rady dietetyka

Pamiętaj o tym, że nie każda propozycja potrawy jest odpowiednia dla Ciebie – uwzględnij każdy przepis pod kątem swojej diety.

Uwagi

W powiązanych przepisach znajdziesz podobne propozycje zielonych shake’ów. Możesz łączyć ze sobą dowolne owoce.

Autor

Ajwendieta
Czas: do 15 minut
Składniki: 5
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • 1 kiwi (75 g)
  • ½ jabłka (90 g)
  • 1 łyżeczka miodu (12 g)
  • 4 gałązki natki pietruszki (8 g)
  • ½ szklanki wody kokosowej (100 ml)

Potrzebny sprzęt

Blender kielichowy
Heading layer
Pobierz za darmo aplikację na smartfona i zacznij pracę nad swoją dietą!
Slider

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Gołąbki warzywne – wegańskie

Kapustę kładziemy na desce, wycinamy głąba i wkładamy do garnka z wrzątkiem Parzymy na małym ogniu około 30 min co jakiś czas wyjmując szumówką oddzielające się liście Marchew, pietruszkę i kalarepę obieramy i gotujemy 8…

WIĘCEJ >

Czarny salceson, metka tatarska i marynowane buraki w occie balsamicznym i oliwie

Marynowane buraczki nakładamy na talerz Kroimy plastry salcesonu Wydzielamy metkę Mięso kładziemy obok buraków Buraki posypujemy skwarkami ze smalcu Marynowane buraki: Buraków warto od razu zrobić więcej, tak z 1-2 kg Dzień wcześniej dokładnie myjemy…

WIĘCEJ >

Bazyliowe pesto z awokado

Pomidorki koktajlowe kroimy na połówki Pieczemy w piekarniku W tym czasie gotujemy makaron Wyciskamy 2 łyżki soku z cytryny Migdały, awokado, bazylię, czosnek, sól i pieprz miksujemy na gładką masę Sos mieszamy z ugotowanym makaronem…

WIĘCEJ >

Szaszłyki wieprzowe z boczkiem, pieczarkami i warzywami z grilla

Mielimy mięso Doprawiamy solą i pieprzem Mieszamy przez 2 minuty Formujemy 4 równe kuleczki Boczek kromy w plastry 0,5 cm i kroimy w kwadraty wielkości kulek mięsnych Pieczarki przekrawamy na połówki Bierzemy patyk do szaszłyka…

WIĘCEJ >