fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Shake gruszkowo – imbirowy

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c8130c85d-9df4-4d24-9d3c-1f129c3960f8

Shake gruszkowo – imbirowy

Przygotowanie

  • Gruszkę kroimy w mniejsze kawałki
  • Imbir obieramy
  • Mleko, imbir, gruszkę umieszczamy w blenderze kielichowym
  • Miksujemy przez 30 sekund 

Rady dietetyka

Pamiętaj, by każdy składnik przepisu uwzględnić w swoim aktualnym sposobie żywienia – ułatwią Ci to piktogramy.

Uwagi

W podpiętych, powiązanych przepisach znajdują się równie smaczne koktajle.

Autor

Ajwendieta
Czas: do 15 minut
Składniki: 3
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • ½ gruszki (65 g)
  • 1 plaster świeżego imbiru (1 g)
  • 150 ml mleka kokosowego

Potrzebny sprzęt

Blender kielichowy, Deska, Nóż
Heading layer
Pobierz za darmo aplikację na smartfona i zacznij pracę nad swoją dietą!
Slider

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Kalarepa faszerowana sarną

Mięso kroimy w kostkę i mielimy w maszynce do mięsa Dodajemy cząber i tymianek Dodajemy sól i pieprz Mieszamy Włączamy i nastawiamy piekarnik na 180 st. C Kalarepę obieramy ze skóry Odcinamy „czapeczkę”, czyli odcinamy…

WIĘCEJ >

Brzoskwinia

Brzoskwinię umyć Przekroić na pół i wyjąć pestkę

WIĘCEJ >

Ciasto kokosowe z kremem z batatów

W jednej misce mieszamy dokładnie mąkę kokosową, sodę i sól. Żelatynę w proszku namaczamy w 6 łyżkach zimnej wody przez 10 minut. W rondelku podgrzewamy olej kokosowy, syrop klonowy i dodajemy namoczoną żelatynę. Całość delikatnie…

WIĘCEJ >

Czerwony DIP

Ugotowanego wcześniej buraka, selera naciowe i jabłko kroimy na drobne kawałki, a następnie przekładamy do naczynia, w którym będziemy blendować. Czosnek obieramy i siekamy drobno nożem lub wyciskamy przez praskę do czosnku. Wyciskamy sok z…

WIĘCEJ >