fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Shake gruszkowo – imbirowy

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c8130c85d-9df4-4d24-9d3c-1f129c3960f8
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Slider

Shake gruszkowo – imbirowy

Przygotowanie

  • Gruszkę kroimy w mniejsze kawałki
  • Imbir obieramy
  • Mleko, imbir, gruszkę umieszczamy w blenderze kielichowym
  • Miksujemy przez 30 sekund 

Rady dietetyka

Pamiętaj, by każdy składnik przepisu uwzględnić w swoim aktualnym sposobie żywienia – ułatwią Ci to piktogramy.

Uwagi

W podpiętych, powiązanych przepisach znajdują się równie smaczne koktajle.

Autor

Ajwendieta
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietę!

Slider
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Slider
Czas: do 15 minut
Składniki: 3
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • ½ gruszki (65 g)
  • 1 plaster świeżego imbiru (1 g)
  • 150 ml mleka kokosowego

Potrzebny sprzęt

Blender kielichowy, Deska, Nóż

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Karkówka faszerowana dzikiem z suszonymi grzybami z puree selerowo-gruszkowym z sosem jabłkowo-winnym

Karkówka faszerowana: Łopatkę z dzika mielimy w maszynce do mięsa na standardowym sitku Włączamy piekarnik na 180 stopni Dodajemy namoczone grzyby (wodę zostawiamy, możemy ją sobie użyć do jakiejś zupy, czy sosu) Lekko solimy i…

WIĘCEJ >

Spaghetti z kalarepy z sosem leśnym

Kalarepę obieramy i przepuszczamy przez tarkę spiralną Cebulę i czosnek obieramy, kroimy w kostkę Grzyby oczyszczamy/rozmrażamy, kroimy w kawałki Rozgrzewamy na patelni tłuszcz Wrzucamy cebulę z czosnkiem Podsmażamy 2 min Dodajemy grzyby Podsmażamy 3 min…

WIĘCEJ >

Makaron z warzywami

Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu Mięso kroimy w paski i podsmażamy na maśle Dodajemy pokrojoną w kostkę paprykę i przyprawy. Całość dusimy około 10 minut. Co jakiś czas możemy podlać odrobiną wody Dodajemy ugotowany…

WIĘCEJ >

Orzechy włoskie

Zjeść jako przekąskę lub dodać do wybranego posiłku

WIĘCEJ >