Napój kokosowy
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c0177e218-c3be-478d-af8a-a71fd3cae67d GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c0177e218-c3be-478d-af8a-a71fd3cae67d](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2023/07/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c0177e218-c3be-478d-af8a-a71fd3cae67d.jpg)
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c0177e218-c3be-478d-af8a-a71fd3cae67d GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c0177e218-c3be-478d-af8a-a71fd3cae67d](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2023/07/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c0177e218-c3be-478d-af8a-a71fd3cae67d.jpg)
Napój kokosowy
Przygotowanie
- Wszystkie składniki (oprócz kakao) umieszczamy w blenderze i blendujemy przez ok. 1 minutę
- Napój przelewamy do szklanek i posypujemy kakao
Rady dietetyka
Sprawdź czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne, równie smaczne propozycje przyrządzenia napoi.
Autor
Lista składników
- Mleko krowie (500 ml)
- Mleko kokosowe (300 ml)
- Cukier puder (trzcinowy) (40 g)
- Sok z limonki (bio) (24 g)
- Kakao w proszku (20 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.