logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Podkręcona surówka z kiszonej kapusty

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5caf3d72c1-2cb2-4861-b967-117cd3f88d2c

Podkręcona surówka z kiszonej kapusty

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5caf3d72c1-2cb2-4861-b967-117cd3f88d2c

Przygotowanie

  • Kapustę siekamy nożem, jabłko obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach, marchew i kurkumę obieramy i ścieramy na tarce o małych oczkach.
  • Dodajemy posiekaną natkę, oliwę i odrobinę soli do smaku.
  • Wszystkie składniki mieszamy.

Autor

Aleksandra Zawadzka (blog: autoimmunologicznepaleo.pl)
Czas: do 15 minut
Składniki: 6
Porcje: 2
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • 200 g kiszonej kapusty
  • 1 jabłko (np. Szara Reneta)
  • 1 marchew
  • świeża kurkuma, kawałek wielkości połowy kciuka lub według uznania
  • 2 gałązki natki pietruszki
  • 2 łyżki oliwy z oliwek extra virgin

Potrzebny sprzęt

Tarka do jarzyn
Heading layer
Pobierz za darmo aplikację na smartfona i zacznij pracę nad swoją dietą!
Slider

Podobne tematy

Krem z dyni z okrasą z boczku

Dynię obieramy, usuwamy pestki i kroimy w kostkę Por kroimy w plastry Boczek kroimy w drobną kostkę W garnku rozgrzewamy (…)

WIĘCEJ >

Rzodkiewka

Rzodkiewki myjemy Obcinamy liście i ogonki Zjadamy

WIĘCEJ >

Frytki z batatów

Bataty obieramy, kroimy w plastry a następnie plastry w paski – frytki Wkładamy bataty do miski, dodajemy tłuszcz i sól (…)

WIĘCEJ >

Tofurnik z karmelem daktylowym

Wszystkie daktyle do użycia w przepisie moczymy w gorącej wodzie przez kilka minut. Następnie wodę odlewamy, ale zostawiamy jeszcze do (…)

WIĘCEJ >

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

FreshMail.pl
 

FreshMail.pl