logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Surówka z kiszonej kapusty

GetfileIdContentUpload5cplaceholder-36

Surówka z kiszonej kapusty

GetfileIdContentUpload5cplaceholder-36

Przygotowanie

  • Jabłko i marchewka ścieramy na tarce na grubych oczkach i dodajemy do kapusty.
  • Dodajemy pokrojoną drobno cebulę i skrapiamy oliwą.

Autor

Gość Ajwen
Czas: do 15 minut
Składniki: 5
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • ½ małego jabłuszka (opcjonalnie)
  • 1 mała marchewki
  • 100 g kiszonej kapusty
  • ½ pokrojonej drobno cebuli
  • 1 łyżeczka oliwy z oliwek

Potrzebny sprzęt

Tarka do jarzyn
Heading layer
Pobierz za darmo aplikację na smartfona i zacznij pracę nad swoją dietą!
Slider

Podobne tematy

Pudding Chia z musem bananowym

Pudding: Mleko kokosowe podgrzewamy w rondelku – tylko tyle żeby było leciutko ciepłe, jak dla małego dziecka 36.6  Do ciepłego (…)

WIĘCEJ >

Racuchy gryczane z morelami

Morele: Morele pozbawiamy pestek Kroimy w kawałki Wrzucamy do suchego garnka i podgrzewamy na małym ogniu Dodajemy łyżeczkę miodu Dusimy (…)

WIĘCEJ >

Zupa chrzanowa (na wywarze kostnym)

Obieramy i kroimy cebulę w kostkę Bierzemy garnek, roztapiamy w nim tłuszcz Wrzucamy cebulę i zasmażamy 2-3 minuty W tym (…)

WIĘCEJ >

Frytki z marchewki

Na patelni rozgrzewamy oliwę z oliwek. Marchewki obieramy i kroimy wzdłuż na frytki. Dodajemy przyprawy. Warzywa smażymy aż zmiękną.

WIĘCEJ >

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

FreshMail.pl
 

FreshMail.pl