logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Surówka z kiszonej kapusty

GetfileIdContentUpload5cplaceholder-36

Surówka z kiszonej kapusty

GetfileIdContentUpload5cplaceholder-36

Przygotowanie

  • Jabłko i marchewka ścieramy na tarce na grubych oczkach i dodajemy do kapusty.
  • Dodajemy pokrojoną drobno cebulę i skrapiamy oliwą.

Autor

Gość Ajwen
Czas: do 15 minut
Składniki: 5
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • ½ małego jabłuszka (opcjonalnie)
  • 1 mała marchewki
  • 100 g kiszonej kapusty
  • ½ pokrojonej drobno cebuli
  • 1 łyżeczka oliwy z oliwek

Potrzebny sprzęt

Tarka do jarzyn
Heading layer
Pobierz za darmo aplikację na smartfona i zacznij pracę nad swoją dietą!
Slider

Podobne tematy

Zupa kokosowo – buraczkowa

Bulion z mlekiem wlewamy do garnka Marchew i pietruszkę obieramy, kroimy w kostkę, wrzucamy do garnka i zaczynamy gotować Buraki (…)

WIĘCEJ >

Migdały

Zjeść jako przekąskę lub dodać do wybranego posiłku

WIĘCEJ >

Duszone żeberka wieprzowe w miodzie i musztardzie z kaszą jaglaną i kapustą modrą

Zaczynamy od tego, że włączamy piekarnik na 180 stopni Obieramy marchew, pietruszkę cebulę, czosnek i kroimy w grubą kostkę Żeberka (…)

WIĘCEJ >

Sałatka waldorf

Orzechy zalewamy zimną wodą na całą noc Rodzynki wrzucamy do kubeczka, zalewamy gorącą wodą i przykrywamy talerzykiem Po 5 min (…)

WIĘCEJ >

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

FreshMail.pl
 

FreshMail.pl