Miód ma wiele cennych właściwości, ale podrobiony może być samym cukrem. Jak można podrobić miód?
Polecane materiały:
- Ciekawe materiały dotyczące walorów zdrowotnych miodu.
- Wątki na temat miodu na FB – Raw Food – polecam.
- Dlaczego lepiej żuć plaster miodu niż miód?
Wszelkie prawa zastrzeżone
– ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz.
Zdjęcie pixabay.pl
Autor
Iwona Wierzbicka
Miód ma wiele cennych właściwości, ale podrobiony może być samym cukrem. Jak można podrobić miód?
Polecane materiały:
- Ciekawe materiały dotyczące walorów zdrowotnych miodu.
- Wątki na temat miodu na FB – Raw Food – polecam.
- Dlaczego lepiej żuć plaster miodu niż miód?
Wszelkie prawa zastrzeżone
– ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz.
Zdjęcie pixabay.pl
Autor
Tagi
Komentarzy: 1
Pozostaw komentarz
Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.
Podobne tematy
Żywienie dzieci od brzucha
Bardzo ważne jest odżywianie się kobiety ze względu na to, że jej gospodarka hormonalna, jej nietolerancje lub alergie pokarmowe zostaną przekazane w przyszłości potomstwu.
WIĘCEJ >Sezonowość – jak przetrwać zimę bez świeżych warzyw?
Kiszonki – zawierają korzystny kwas mlekowy, który wspomaga naszą florę bakteryjną, ułatwia trawienie oraz wspomaga odporność. Ponadto kiszonki bogate są w witaminę C oraz bardzo ważną witaminę K i B, których ilość się zwiększa pod
WIĘCEJ >Insulina – metformina – glukoza
W insulinooporności posiłki powinny być rzadko, ale dość duże. Czyli śniadanie, obiad i kolacja. Czasami proponuję drugie śniadanie. W menu głównie mięso, jaja i warzywa. Czasami kasza lub jakiś owoc, w bardzo umiarkowanych ilościach z
WIĘCEJ >Koktajl superfoods power
Zdrowy i smaczny zielony smoothie, strzał witamin i minerałów, czyli pozytywna energia w koktajlu.
WIĘCEJ >















Z miodem tak samo jak z JAJKAMI, też trzeba kupować (i obserwować/zaznajomić się) od Wiejskiego gospodarza 🙂 .