fbpx
logo
Szukaj
open close

Miód – podrobiony?

Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Tagi

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Miód – podrobiony?

miod.jpg

Miód ma wiele cennych właściwości, ale podrobiony może być samym cukrem. Jak można podrobić miód?

Polecane materiały:

Wszelkie prawa zastrzeżone

ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz.

Zdjęcie pixabay.pl

 

Autor



Iwona Wierzbicka

Miód ma wiele cennych właściwości, ale podrobiony może być samym cukrem. Jak można podrobić miód?

Polecane materiały:

Wszelkie prawa zastrzeżone

ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz.

Zdjęcie pixabay.pl

 

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Autor

Iwona Wierzbicka
14 września 2014

Tagi

Komentarzy: 1

  1. Przemek 25 września 2014 o 16:50

    Z miodem tak samo jak z JAJKAMI, też trzeba kupować (i obserwować/zaznajomić się) od Wiejskiego gospodarza 🙂 .

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.

Podobne tematy

Insulina – metformina – glukoza

W insulinooporności posiłki powinny być rzadko, ale dość duże. Czyli śniadanie, obiad i kolacja. Czasami proponuję drugie śniadanie. W menu głównie mięso, jaja i warzywa. Czasami kasza lub jakiś owoc, w bardzo umiarkowanych ilościach z

WIĘCEJ >

Zmiany żywieniowe na przestrzeni wieków

Szacuje się, że obecnie w Stanach Zjednoczonych do żywności dodaje się ponad 2500 różnych substancji. Przeciętny Amerykanin spożywa około 5 kilogramów różnych dodatków do żywności rocznie.

WIĘCEJ >
aromaty

Aromaty – co może się kryć pod tym pojęciem?

Aromat, aromaty, aromat naturalny, aromat identyczny z naturalnym - czy są bezpieczne? Tego nie wiem, zgodnie z ustawodawstwem tak... Podobno niektóre dzieci bardziej lubią produkty z aromatem truskawki niż z prawdziwą truskawką.

WIĘCEJ >
Cheat meal, cheat day – kto może, a kto nie?

Cheat meal, cheat day – kto może, a kto nie?

Cheta day jest "odstępstwem" o reguły, od schematu, od zasad, ale czy każdemu jest dane co jakiś czas rozluźnić szyki dietetyczne. Niestety nie i nie dla każdego jest to dobra alternatywa, natomiast dla niektórych osób

WIĘCEJ >