Miód ma wiele cennych właściwości, ale podrobiony może być samym cukrem. Jak można podrobić miód?
Polecane materiały:
- Ciekawe materiały dotyczące walorów zdrowotnych miodu.
- Wątki na temat miodu na FB – Raw Food – polecam.
- Dlaczego lepiej żuć plaster miodu niż miód?
Wszelkie prawa zastrzeżone
– ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz.
Zdjęcie pixabay.pl
Autor
Iwona Wierzbicka
Miód ma wiele cennych właściwości, ale podrobiony może być samym cukrem. Jak można podrobić miód?
Polecane materiały:
- Ciekawe materiały dotyczące walorów zdrowotnych miodu.
- Wątki na temat miodu na FB – Raw Food – polecam.
- Dlaczego lepiej żuć plaster miodu niż miód?
Wszelkie prawa zastrzeżone
– ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz.
Zdjęcie pixabay.pl
Autor
Tagi
Komentarzy: 1
Pozostaw komentarz
Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.
Podobne tematy
Pudding chia – czy ma właściwości zdrowotne?
Chia to inaczej szałwia hiszpańska. Internet jest pełen informacji na temat cudownych właściwości tych nasion. Niektórzy piszą, że jest to najzdrowsza żywność na świecie, inni wymieniają w punktach wszystkie jej zalety… Niestety! Dlaczego? Czy popularny…
WIĘCEJ >Sezonowość – jak przetrwać zimę bez świeżych warzyw?
Kiszonki – zawierają korzystny kwas mlekowy, który wspomaga naszą florę bakteryjną, ułatwia trawienie oraz wspomaga odporność. Ponadto kiszonki bogate są w witaminę C oraz bardzo ważną witaminę K i B, których ilość się zwiększa pod
WIĘCEJ >Czy zielone koktajle są zdrowe?
Zielone koktajle są ostatnio bardzo modne i niemal każdy je dzisiaj spożywa. Mają być remedium na wszystkie choroby. Czy faktycznie są takie zdrowe? Tradycyjne składniki tego typu napojów to szpinak, jarmuż, sałata, pietruszka, ogórek, a…
WIĘCEJ >Alkohol – dieta, insulinooporność, autoimmunologia
Dowiedz się jaki wpływ ma alkohol na Twoją dietę, insulinooporność i choroby autoimmunologiczne. Jak wpływa na wątrobę. Czy pić i jaki pić.
WIĘCEJ >
Z miodem tak samo jak z JAJKAMI, też trzeba kupować (i obserwować/zaznajomić się) od Wiejskiego gospodarza 🙂 .