
Dzisiaj o jelitach, candidy i atopowym zapaleniu skóry. Żyj Zdrowo i Kolorowo – Radio Opole, jak co drugi wtorek. Janusz Stasiak – gastroenterolog, Iwona Wierzbicka – dietetyk kliniczny. Krzysztof Dobrowolski – prowadzący i Piotr Furtas za konsoletą. Dzisiaj pojawił się tajemniczy wątek chodaków Krzyśka 🙂 oto i one:
Była też zagadka, co oznaczają trzy krzyżyki na chodakach i z jakiego miasta pochodzą. Kto wie?
PS. Podobno cała redakcja uwielbia te chodaki.
Pozdrawiam Anię i dziękuję za fantastyczną opowieść.
Autor

Iwona Wierzbicka
Dzisiaj o jelitach, candidy i atopowym zapaleniu skóry. Żyj Zdrowo i Kolorowo – Radio Opole, jak co drugi wtorek. Janusz Stasiak – gastroenterolog, Iwona Wierzbicka – dietetyk kliniczny. Krzysztof Dobrowolski – prowadzący i Piotr Furtas za konsoletą. Dzisiaj pojawił się tajemniczy wątek chodaków Krzyśka 🙂 oto i one:
Była też zagadka, co oznaczają trzy krzyżyki na chodakach i z jakiego miasta pochodzą. Kto wie?
PS. Podobno cała redakcja uwielbia te chodaki.
Pozdrawiam Anię i dziękuję za fantastyczną opowieść.
Autor
Tagi
Komentarzy: 1
Pozostaw komentarz
Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.
Podobne tematy
Radio Opole: rodzinne posiłki, dziecięca otyłość
Rodzinne posiłki, jak jemy, o słodyczach, przekąskach, otyłości, chodzeniu w gości. O chemii w jedzeniu i jej wpływie na zdrowie dzieci w przyszłości.
WIĘCEJ >Radio Opole – Obalamy Mity Dietetyczne
Iwona Wierzbicka dla Radia Opole o mitach dietetycznych, zaletach diety Paleo, o adaptacji człowieka do współczesnych warunków, gdzie żywność zmieniła się na gorszą jakościowo. Dowiedz się jakie produkty najlepiej wybierać oraz jak wpływa na organizm
WIĘCEJ >Radio Opole: grzyby
Radio Opole Żyj Zdrowo i Kolorowo: Grzyby - czy zawierają jakieś wartości odżywcze? Dostarczają nam sporej ilości witamin z grupy B, zwłaszcza pirydoksyny (wit B6), niacyny (wit PP), ryboflawiny (wit B2)
WIĘCEJ >Dieta Paleo – dieta naszych praprzodków – dla Radia Opole
Dieta PALEO w skrócie to: mięso, ryby, owoce morza, jaja, grzyby, orzechy, warzywa, owoce, miód.
WIĘCEJ >
Chodaki sa holenderskie, a 3 krzyzyki to symbol Amsterdamu 🙂
Pozdrawiam