
Na temat nowalijek, witamin, zdrowego stylu życia rozmawia z Iwoną Wierzbicką w Radiu Opole – Wiesław Kolbusz. Jak często jeść, co z tymi nowalijkami, co z witaminami.
–„Jak się naładować po zimie.”
-„Jak często należy jeść posiłki.”
UWAGA: od publikacji tego postu mogło się coś zmienić w tym co głoszę i jakie mam stanowisko dietetyczno-treningowe, jest to efekt stałego dokształcania się i poszukiwania najnowszych informacji w zagranicznych publikacjach, o czym dokładnie mówię w oświadczeniu.
Uwaga – ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz.
Autor

Iwona Wierzbicka
Na temat nowalijek, witamin, zdrowego stylu życia rozmawia z Iwoną Wierzbicką w Radiu Opole – Wiesław Kolbusz. Jak często jeść, co z tymi nowalijkami, co z witaminami.
–„Jak się naładować po zimie.”
-„Jak często należy jeść posiłki.”
UWAGA: od publikacji tego postu mogło się coś zmienić w tym co głoszę i jakie mam stanowisko dietetyczno-treningowe, jest to efekt stałego dokształcania się i poszukiwania najnowszych informacji w zagranicznych publikacjach, o czym dokładnie mówię w oświadczeniu.
Uwaga – ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz.
Autor
Tagi
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.
Podobne tematy
Kwas fitynowy – wszystko, co musisz wiedzieć
Kwas fitynowy ma zarówno zalety, jak i wady. Sprawdź, co warto wiedzieć na jego temat. Kwas fitynowy, czyli heksafosforan inozytolu (heksofosforan mio-inozytolu, IP6), służy roślinie jako magazyn fosforu. W ten sposób nawet 80% fosforu w…
WIĘCEJ >Uważaj na ryby – mogą ci zaszkodzić
Ryby i owoce morza są obecnie tak mocno zanieczyszczone metalami ciężkimi i dioksynami, że nie powinny ich spożywać kobiety ciężarne. Osoby z chorobami autoimmunologicznymi oraz zaburzeniami metylacji również powinny z nich zrezygnować na korzyść mięsa…
WIĘCEJ >Zmiany żywieniowe na przestrzeni wieków
Szacuje się, że obecnie w Stanach Zjednoczonych do żywności dodaje się ponad 2500 różnych substancji. Przeciętny Amerykanin spożywa około 5 kilogramów różnych dodatków do żywności rocznie.
WIĘCEJ >Ogórek i sezon ogórkowy!
„Ogórek, ogórek, ogórek, zielony ma garniturek…” – ponieważ dosłownie i w przenośni jest sezon ogórkowy, czasami przy obieraniu ogórków podśpiewuję sobie piosenkę „Fasolek”, którą znam z dzieciństwa. Czym w ogóle jest ogórek? Teraz – uwaga –…
WIĘCEJ >