fbpx
logo
Szukaj
open close

Smoothie z mango, pomarańczą i granatem

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c492d0360-f74f-41f5-ae45-89aa7f00a2ad-1
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Smoothie z mango, pomarańczą i granatem

Przygotowanie

  • Mango i banana miksujemy razem z sokiem z pomarańczy
  • Przelewamy koktajl do miseczki i dekorujemy pestkami granatu, jagodami, wiórkami i nasionami

Rady dietetyka

Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.

Uwagi

Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne propozycje przyrządzenia smoothie.

Autor

Ajwendieta
Postaw mi kawę na buycoffee.to
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: do 15 minut
Składniki: 7
Porcje: 2
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Mango (280 g)
  • Pomarańcza (240 g)
  • Banan (120 g)
  • Jagoda leśna (50 g)
  • Granat (34 g)
  • Chia – nasiona (20 g)
  • Wiórki kokosowe (12 g)

Potrzebny sprzęt

Blender, Miska

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.

Podobne tematy

Plastry z bakłażana z mozzarellą

Bakłażana kroimy w cienkie plastry i przyprawiamy z każdej strony Na patelni rozgrzewamy tłuszcz Kładziemy plastry bakłażana i smażymy po ok. 3-4 minuty z każdej strony (do zarumienienia) Mozzarellę kroimy w plastry, a następnie układamy…

WIĘCEJ >

Owsianka z mlekiem roślinnym i z jabłkiem

Płatki owsiane zagotowujemy w mleku (jeśli płyn odparuje, to możemy dolać wody) Po ostudzeniu dodajemy dowolnie pokrojone jabłko Podajemy

WIĘCEJ >

Kefir jogurtowy

Mleko wlewamy do garnuszka Mleko podgrzać żeby miało temp. około 40 stopni, czyli delikatnie cieplejsze niż nasza dłoń Dodajemy miód i dokładnie mieszamy Dodajemy kryształki kefiru Przykrywamy garnek pokrywką i odkładamy gdzieś w kuchni żeby…

WIĘCEJ >

Szakszuka

Świeże pomidory- sparzyć, obrać ze skórki, wykroić gniazda nasienne i pokroić w kostkę. Na małej patelni rozpuścić olej kokosowy podsmażyć chwilę czosnek, dodać pomidory, wymieszać z przyprawami i odparować nie mieszając (by zostały w kawałkach)….

WIĘCEJ >