Domowe masło migdałowe
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c07aea30b-63bc-4915-b2d9-eee70e425271 GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c07aea30b-63bc-4915-b2d9-eee70e425271](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2022/08/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c07aea30b-63bc-4915-b2d9-eee70e425271.jpg)
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c07aea30b-63bc-4915-b2d9-eee70e425271 GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c07aea30b-63bc-4915-b2d9-eee70e425271](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2022/08/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c07aea30b-63bc-4915-b2d9-eee70e425271.jpg)
Domowe masło migdałowe
Przygotowanie
- Wszystkie składniki wrzucamy do robota kuchennego i miksujemy przez ok. 6-8 minut (do momentu, aż uzyskamy konsystencję przypominającą masło)
Rady dietetyka
Sprawdź czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne, równie smaczne propozycje przyrządzenia maseł.
Autor
Lista składników
- Migdał (140 g)
- Cynamon mielony (6 g)
- Sól morska (1.5 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.