Farsz z sera
Farsz z sera
Przygotowanie
- Wszystkie składniki (poza rodzynkami) wsypujemy do miski i miksujemy na jednolitą masę
- Dodajemy rodzynki i dokładnie mieszamy
- Farsz możemy użyć jako dodatek do naleśników (przepisy powiązane)
Rady dietetyka
Sprawdź czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów.
Autor
Lista składników
- Ser twarogowy krowi (300 g)
- Jogurt naturalny (50 g)
- Cukier trzcinowy (30 g)
- Rodzynki (30 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.
Podobne tematy
Konfitura z grzybów
Grzyby, jeśli mamy świeże to czyścimy z piasku, igliwia. Grzyby mrożone wyjmujemy 4 – 5 godzin wcześniej z zamrażarki, żeby odtajały. Jeśli mamy duże grzyby, to kroimy na mniejsze kawałki Wkładamy grzyby do garnka, zalewamy…
WIĘCEJ >Słona i słodka granola
Piekarnik rozgrzewamy do temp. 165 st. C Blachę wykładamy papierem do pieczenia Do miski wkładamy tłuszcz, a miskę wkładamy do mikrofalówki i podgrzewamy do momentu, aż tłuszcz się roztopi Do miski z tłuszczem dosypujemy płatki,…
WIĘCEJ >Młode cebulki duszone w czerwonym winie
Cebulki obieramy ze skórki, następnie z każdej cebulki odkrawamy podstawę i górną część szczypioru (przy cebulkach pozostawiamy 3-4 cm szczypioru), po czym cebulki płuczemy i osuszamy W garnku rozgrzewamy tłuszcz Wrzucamy cebulki i mieszamy do…
WIĘCEJ >Farsz z jajecznicy
Cebulę obieramy i drobno siekamy Na patelni rozgrzewamy tłuszcz Wrzucamy cebulę i podsmażamy przez ok. 2-3 minuty Na patelnię wybijamy jajo, dodajemy przyprawy i mieszamy do momentu uzyskania pożądanej konsystencji Szczypiorek drobno siekamy i posypujemy…
WIĘCEJ >