fbpx
logo
Szukaj
open close

Farsz z sera

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cd93e2c25-0ad5-478d-a238-502701d76bd9
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Farsz z sera

Przygotowanie

  • Wszystkie składniki (poza rodzynkami) wsypujemy do miski i miksujemy na jednolitą masę
  • Dodajemy rodzynki i dokładnie mieszamy
  • Farsz możemy użyć jako dodatek do naleśników (przepisy powiązane)

Rady dietetyka

Sprawdź czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.

Uwagi

Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów.

Autor

Ajwendieta
Postaw mi kawę na buycoffee.to
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: do 15 minut
Składniki: 4
Porcje: 4
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Ser twarogowy krowi (300 g)
  • Jogurt naturalny (50 g)
  • Cukier trzcinowy (30 g)
  • Rodzynki (30 g)

Potrzebny sprzęt

Mikser, Miska

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.

Podobne tematy

Konfitura z grzybów

Grzyby, jeśli mamy świeże to czyścimy z piasku, igliwia. Grzyby mrożone wyjmujemy 4 – 5 godzin wcześniej z zamrażarki, żeby odtajały. Jeśli mamy duże grzyby, to kroimy na mniejsze kawałki Wkładamy grzyby do garnka, zalewamy…

WIĘCEJ >

Słona i słodka granola

Piekarnik rozgrzewamy do temp. 165 st. C Blachę wykładamy papierem do pieczenia Do miski wkładamy tłuszcz, a miskę wkładamy do mikrofalówki i podgrzewamy do momentu, aż tłuszcz się roztopi Do miski z tłuszczem dosypujemy płatki,…

WIĘCEJ >

Młode cebulki duszone w czerwonym winie

Cebulki obieramy ze skórki, następnie z każdej cebulki odkrawamy podstawę i górną część szczypioru (przy cebulkach pozostawiamy 3-4 cm szczypioru), po czym cebulki płuczemy i osuszamy W garnku rozgrzewamy tłuszcz Wrzucamy cebulki i mieszamy do…

WIĘCEJ >

Farsz z jajecznicy

Cebulę obieramy i drobno siekamy Na patelni rozgrzewamy tłuszcz Wrzucamy cebulę i podsmażamy przez ok. 2-3 minuty Na patelnię wybijamy jajo, dodajemy przyprawy i mieszamy do momentu uzyskania pożądanej konsystencji Szczypiorek drobno siekamy i posypujemy…

WIĘCEJ >