Jogurt malinowy
Jogurt malinowy
Przygotowanie
- Do blendera (lub naczynia, w którym będziemy blendować) wlewamy jogurt, dodajemy maliny i blendujemy do momentu uzyskania jednolitej konsystencji
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów.
Autor
Lista składników
- Jogurt naturalny (180 g)
- Malina (70 g)
Potrzebny sprzęt
Alergeny
Podobne tematy
Owsianka z mlekiem roślinnym i z pestkami dyni
Płatki owsiane zagotowujemy w mleku (jeśli płyn odparuje, to możemy dolać wody) Posypujemy pestkami dyni
WIĘCEJ >Sztuka mięsa z grilla
Rozgrzewamy grill Mięso posypujemy przyprawami z każdej strony, kładziemy na rozgrzany grill i grillujemy przez ok. 4-5 minut z każdej strony Grillowane mięso podajemy z keczupem i musztardą
WIĘCEJ >Smoothie jagodowo – bananowe ze śmietanką kokosową
Wszystkie składniki wkładamy do wysokoobrotowego blendera i miksujemy przez około 1 minutę na idealnie gładką masę. Można przystroić granatem i suszonymi płatkami kokosa
WIĘCEJ >