fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Kawa z cykorii

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cddc37151-4e67-4bd3-8f52-7170c593e2a2-1
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Slider

Kawa z cykorii

Przygotowanie

  • Wszystkie składniki wkładamy do rondelka, powoli doprowadzamy do wrzenia i gotujemy chwilę na małym ogniu.
  • Blenderem miksujemy wszystko na gładki płyn.

Rady dietetyka

Każdy przepis uwzględnij pod kątem aktualnie stosowanej diety oraz nietolerancji.

Uwagi

Wypróbuj kawę kuloodporną, która znajduje się w powiązanych przepisach.

Autor

Aleksandra Zawadzka (blog: autoimmunologicznepaleo.pl)
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietę!

Slider
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Slider
Czas: do 15 minut
Składniki: 4
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • 1 szklanka mleka kokosowego o niedużej zawartości kokosa (230 ml)
  • 1 płaska łyżeczka kawy z cykorii (2 g)
  • ¼ łyżeczki cynamonu cejlońskiego (1 g)
  • ½ banana (60 g)

Potrzebny sprzęt

Blender, Rondel

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Czekoladki herbaciane

Pastę kokosową rozpuszczamy w garnuszku na najmniejszym ogniu, bardzo ostrożnie, aby nie przypalić. Mieszamy z zieloną herbatą i próbujemy. Jeżeli nie jest wystarczająco słodkie, dodajemy słodziło wedle upodobań. Przelewamy masę małą łyżeczką do foremki i…

WIĘCEJ >

Zupa krem z grillowanych warzyw (wegańska / wegetariańska)

Marchew i pietruszkę obrać, pokroić w długie plastry (pod skosem) Z papryki usunąć gniazdo nasienne i pokroić w paski Cukinię pokroić w plastry Cebulę i czosnek obrać i pokroić w plastry Rozgrzewamy patelnię grillową z…

WIĘCEJ >

Pasztet wieprzowo – grzybowy z żurawiną i konfiturą z grzybów

Konfitura Grzyby, jeśli mamy świeże to czyścimy z piasku, igliwia Jeśli mamy duże grzyby, to kroimy na mniejsze kawałki Wkładamy grzyby do garnka, zalewamy wodą Dodajemy liście laurowe i ziele angielskie Gotujemy przez 10 min…

WIĘCEJ >

Kolorowa sałatka

Liście roszponki umieszczamy w misce. Papryki i pomidora kroimy w kostkę. Warzywa umieszczamy razem w misce. Polewamy octem jabłkowym i olejem lnianym. Posypujemy przyprawami i mieszamy.

WIĘCEJ >