fbpx
logo
Szukaj
open close

Masa serowa

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c83df7c65-04db-4ded-8da0-22d09e657663
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Masa serowa

Przygotowanie

  • Wszystkie składniki umieszczamy w blenderze i dokładnie blendujemy
  • Masę serową możemy użyć np. jako dodatek do drożdżówek (przepisy powiązane)

Rady dietetyka

Sprawdź czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.

Uwagi

Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów.

Zdjęcie jest poglądowe, może się różnić od podanego przepisu.

Autor

Ajwendieta
Postaw mi kawę na buycoffee.to
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: do 15 minut
Składniki: 4
Porcje: 16
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Ser twarogowy krowi (500 g)
  • Cukier trzcinowy (60 g)
  • Jajo żółtko (40 g)
  • Cukier waniliowy (trzcinowy) (20 g)

Potrzebny sprzęt

Blender kielichowy

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.

Podobne tematy

Kurczak w stylu wiejskim

Kurczaka kroimy na kawałki Czosnek obieramy i drobno siekamy Por kroimy w plastry (tylko białą część) Zieleninę drobno siekamy Na patelni rozgrzewamy tłuszcz Kładziemy kurczaka i smażymy każdy kawałek przez ok. 5 minut z obu…

WIĘCEJ >

Soczysty kotlet de volaille

Tłuszcz (masło) wyciągamy z lodówki, wkładamy do miski i odkładamy na ok. 15-20 minut (tak aby był miękki) Czosnek obieramy, drobno siekamy i przenosimy do miski z tłuszczem Zieleninę (szczypiorek) drobno siekamy, przenosimy do miski…

WIĘCEJ >

Twarożek z migdałów

Migdały wsypać do miski Zalać zimną wodą z kranu i zostawić do rana Następnie migdały odcedzić na sitku Przełożyć do kubeczka/wiaderka/miseczki Wycisnąć sok z cytryny i zalać nim migdały, dodać miód Zmiksować blenderem Spróbować i…

WIĘCEJ >

Sałatka z pomidorów i ogórków

Ogórka kroimy w plastry o grubości ok. 1-1,5 cm, Pomidorki kroimy na pół Cebulę obieramy i kroimy w cienkie pół plastry Sałatę rwiemy na kawałki Wszystkie warzywa wrzucamy do miski, dodajemy sok z cytryny oraz…

WIĘCEJ >