logo
Szukaj
openclose
logo
Szukaj
Szukaj

Nogi kaczki w pomarańczach z wolnowaru

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c2-dz1-3-2

Nogi kaczki w pomarańczach z wolnowaru

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c2-dz1-3-2

Przygotowanie

  • Nogi solimy i pieprzymy
  • Wkładamy do wolnowaru
  • Cebulę i czosnek obieramy i kroimy w plastry
  • Dodajemy do wolnowaru
  • Pomarańcze obieramy ze skóry i dzielimy na cząstki
  • Dodajemy pomarańcze do wolnowaru
  • Mieszamy i ustawiamy wolnowar na 8 godz. na opcję „low”
  • Wykładamy wszystko na półmisek
  • Tłuszcz jaki pozostał będzie idealny do skropienia kartofli

Autor

Gość Ajwen
Czas: powyżej 1 godziny
Składniki: 5
Porcje: 4
Trudność: Średni

Lista składników

  • 4 całe kacze nogi
  • 4 pomarańcze
  • 2 cebule
  • 4 ząbki czosnku
  • sól, pieprz

Potrzebny sprzęt

Wolnowar
Heading layer
Pobierz za darmo aplikację na smartfona i zacznij pracę nad swoją dietą!
Slider

Podobne tematy

Rzodkiewka

Rzodkiewki myjemy Obcinamy liście i ogonki Zjadamy

WIĘCEJ >

Pasztet wieprzowy z grzybami

Żeberka i boczek kroimy w kawałki 8 cm Lekko solimy i pieprzymy Cebulę i czosnek obieramy i kroimy w półksiężyce (…)

WIĘCEJ >

Indyk z grzybami

Grzyby kroimy na małe kawałki, a indyka w kostkę. Na patelni rozgrzewamy masło i wrzucamy pokrojone borowiki i mięso. Podlewamy (…)

WIĘCEJ >

Frittata z żeberkami z dzika (wieprzowymi)

Nagrzać piekarnik do temp. 180 st. C Marchew i pietruszkę obrać i pokroić w kostkę Żeberka obrać z kości i (…)

WIĘCEJ >

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

FreshMail.pl
 

FreshMail.pl