Szynka wędzona z kiszonkami
Szynka wędzona z kiszonkami
Przygotowanie
- Nakładamy na talerz kapustę
- Ogórki kroimy w paski i kładziemy obok kapusty
- Szynkę kładziemy obok warzyw
- Dekorujemy pomidorkami i liśćmi cykorii
Rady dietetyka
Kupując szynkę powinno się zwracać uwagę na jej skład – powinien być jak najkrótszy oraz powinien zawierać jak najmniejszą ilość konserwantów.
Autor
Lista składników
- Ogórek kiszony (120 g)
- Kapusta kiszona (100 g)
- Szynka wieprzowa wędzona (100 g)
- Cykoria (40 g)
- Pomidor koktajlowy (40 g)
Potrzebny sprzęt
Alergeny
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.