fbpx
logo
Szukaj
open close

Zupa koktajlowa

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c937063bd-0d9c-4dae-a2b5-6b30379f8a33
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Zupa koktajlowa

Przygotowanie

  • Nagrzewamy piekarnik do 200 st. C.
  • Na blachę wyłożoną papierem do pieczenia wykładamy pomidorki i pieczemy przez 15 minut.
  • Podgrzewamy bulion i wkładamy do niego podpieczone pomidory i przyprawy.
  • Całość blendujemy i gotujemy jeszcze przez chwilę.

Rady dietetyka

Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.

Autor

Maja Wlazły
Postaw mi kawę na buycoffee.to
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: do 30 minut
Składniki: 4
Porcje: 2
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Bulion mięsny (500 ml)
  • Pomidor koktajlowy (250 g)
  • Sól kłodawska (2.5 g)
  • Pieprz kajeński (0.5 g)

Potrzebny sprzęt

Blacha do pieczenia, Blender, Garnek, Papier do pieczenia, Piekarnik

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.

Powiązane przepisy

Udka curry

Rozgrzewamy na patelni masło, dorzucamy przyprawę curry, mięso i pokrojoną w słupki paprykę. Co jakiś czas obracamy udka i paprykę, (…)

WIĘCEJ >