Chcesz dowiedzieć się więcej o podrobach? Dlaczego są takie zdrowe, jak je przyrządzać, oraz dla kogo są polecane? Paweł Jackowski wraz z Iwoną Wierzbicką oraz Jakubem Jarońskim opowiadają o charakterystyce i ciekawych aspektach związanych z podrobami. Sprawdź koniecznie!
Z tego materiału dowiesz się
- Dlaczego wątróbka nazywana jest naturalną multiwitaminą
- Sposoby na obróbkę wątroby
- Dodatki warzywne
- Dyskusje o produktach żywnościowych
Minimalne wymagania techniczne:
- urządzenie z dostępem do Internetu
- najnowsza wersja przeglądarki internetowej z włączoną obsługą plików Cookies i Java Script
- program do odczytu plików formatu .pdf
- program umożliwiający rozpakowanie plików formatu .rar
Autor
Paweł Jackowski
Długość: 00:13:51
Trudność: Łatwy
Autor
Długość: 00:13:51
Trudność: Łatwy
Chcesz dowiedzieć się więcej o podrobach? Dlaczego są takie zdrowe, jak je przyrządzać, oraz dla kogo są polecane? Paweł Jackowski wraz z Iwoną Wierzbicką oraz Jakubem Jarońskim opowiadają o charakterystyce i ciekawych aspektach związanych z podrobami. Sprawdź koniecznie!
Z tego materiału dowiesz się
- Dlaczego wątróbka nazywana jest naturalną multiwitaminą
- Sposoby na obróbkę wątroby
- Dodatki warzywne
- Dyskusje o produktach żywnościowych
Tagi
Podobne tematy
Dlaczego liczenie kalorii nie sprawdza się?
Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!
WIĘCEJ >Histamina – diagnostyka, dieta, suplementacja
Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!
WIĘCEJ >Hashimoto – dieta i diagnostyka
Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!
WIĘCEJ >Ciąża – Interpretacja badań
Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!
WIĘCEJ >