fbpx
logo
Szukaj
open close

Cykoria pieczona w miodzie z serem pleśniowym

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c1-dz8-4-6
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Cykoria pieczona w miodzie z serem pleśniowym

Przygotowanie

  • Nagrzewamy piekarnik do 180 stopni
  • Przekrawamy cykorię wzdłuż na pół
  • Kładziemy na blaszce lub naczyniu żaroodpornym przecięciem do góry
  • Na każdą połówkę dajemy łyżeczkę miodu
  • Ser kroimy/kruszymy i nakładamy na cykorię
  • Wkładamy do piekarnika i pieczemy 15 minut

Uwagi

Koniecznie zajrzyj w podpięte, powiązane przepisy – znajdziesz tam inne pomysły na przygotowanie potrawy z cykorią.

Autor

Ajwendieta
Postaw mi kawę na buycoffee.to
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: do 30 minut
Składniki: 3
Porcje: 1
Trudność: Łatwy, Średni

Lista składników

  • Cykoria (80 g)
  • Ser Gorgonzola (60 g)
  • Miód lipowy (24 g)

Potrzebny sprzęt

Blacha do pieczenia, Deska, Naczynie żaroodporne, Nóż, Papier do pieczenia, Piekarnik

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.

Powiązane przepisy

Jabłka nadziewane sarną i wątróbką z grillowaną cykorią

Nagrzewamy piekarnik do 180 stopni Łopatkę kroimy w małe kawałki i mielimy w maszynce do mięsa Wątróbkę kroimy w kostkę (…)

WIĘCEJ >

Szparagi z cykorią glazurowane miodem

Cebulę i czosnek obieramy, kroimy w piórka Na patelni rozgrzewamy tłuszcz i podsmażamy Dodajemy szparagi pokrojone na 4 części każdy (…)

WIĘCEJ >