Grillowany camembert na miksie sałat z gruszkami i nerkowcami
Grillowany camembert na miksie sałat z gruszkami i nerkowcami
Przygotowanie
- Sałatę rzymską umyć, otrząsnąć z wody i ułożyć na talerzu
- Dodać rukolę
- Radicchio porwać na małe kawałki i położyć na sałatach
- Cykorię porozdzielać na osobne liście i ułożyć na talerzu
- Gruszkę pokroić w plasterki
- Winogrono poprzekrawać na połówki
- Rozgrzać grilla lub patelnię grillową – grillować ser po 4-5 minut z każdej strony
- Ser położyć na sałatach
- Polać sosem
- Posypać z góry orzeszkami nerkowca
Autor
Lista składników
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.
Podobne tematy
Kanapka dziecięca – kotek z jajem przepiórczym
Jajo gotujemy we wrzącej, osolonej wodzie przez ok. 2-3 minuty (na twardo) Z chleba wycinamy kółka Z sera wycinamy kółka i trójkąty Szczypiorek kroimy w krótkie paski Oliwkę kroimy w plastry Z papryki wycinamy trójkącik…
WIĘCEJ >Ziemniaki z serem w cieście francuskim
Ziemniaki obieramy, kroimy w cienkie talarki i gotujemy we wrzącej, osolonej wodzie przez ok. 10 minut Cebulę obieramy i drobno siekamy Szczypiorek drobno siekamy Ser ścieramy na drobnych oczkach tarki do miski Jajo wybijamy na…
WIĘCEJ >Napój kokosowy na ciepło
W garnku zagotowujemy mleko z wodą Po zagotowaniu dodajemy resztę składników Zmniejszamy ogień, przykrywamy garnek i gotujemy na młym ogniu przez 10 minut
WIĘCEJ >Barszcz ukraiński
Do garnka wkładamy kości oraz mięso, zalewamy wodą i gotujemy przez ok. 1 godz. Następnie przecedzamy bulion i oddzielamy mięso od kości Na patelnię wrzucamy ćwikłę, dodajemy tłuszcz (oliwę), cukier oraz przecier pomidorowy i całość…
WIĘCEJ >