fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Jesienna surówka

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c2af06dae-bedc-430b-9341-e76793f16186

Jesienna surówka

Przygotowanie

  • Warzywa i imbir kroimy drobno przy użyciu szatkownicy (możemy także użyć tarki).
  • Orzechy włoskie kroimy i posypujemy warzywa.
  • Dodajemy cynamon, sól, pieprz, oliwę i sok z cytryny. Dokładnie mieszamy.

Autor

Maja Wlazły
Czas: do 15 minut
Składniki: 8
Porcje: 5
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • ½ dużego selera
  • 3 pietruszki (240 g)
  • 10 g świeżego imbiru
  • 1 garść (30 g) orzechów włoskich
  • 1 łyżka cynamonu
  • 3 łyżki oliwy z oliwek
  • sól i pierz
  • sok z 1 cytryny

Potrzebny sprzęt

Tarka do jarzyn
Heading layer
Pobierz za darmo aplikację na smartfona i zacznij pracę nad swoją dietą!
Slider

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Pasta z buraków

Buraki obrać, pokroić, ułożyć na blaszce razem z obranym czosnkiem, całymi ząbkami. Piec około 1,5 godziny (do miękkości). Po upieczeniu (…)

WIĘCEJ >

Zrazy wieprzowe z żurawiną i duszonymi warzywami

Mięso kroimy na małe kawałki, żeby maszynce było łatwiej mielić Mielimy w maszynce do mięsa Solimy, pieprzymy Wyrabiamy/mieszamy ręką przez (…)

WIĘCEJ >

Frittata warzywna z pomidorami i mozzarellą

Rozgrzewamy piekarnik do 20 st. C Ubijamy jajka z dwoma łyżkami wody i odstawiamy Pomidory i szczypior myjemy Ser, szczypior, (…)

WIĘCEJ >

Brzoskwinia

Brzoskwinię umyć Przekroić na pół i wyjąć pestkę

WIĘCEJ >

FreshMail.pl
 

FreshMail.pl