logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Jesienna surówka

GetfileIdContentUpload5cplaceholder-11

Jesienna surówka

GetfileIdContentUpload5cplaceholder-11

Przygotowanie

  • Warzywa i imbir kroimy drobno przy użyciu szatkownicy (możemy także użyć tarki).
  • Orzechy włoskie kroimy i posypujemy warzywa.
  • Dodajemy cynamon, sól, pieprz, oliwę i sok z cytryny. Dokładnie mieszamy.

Autor

Maja Wlazły
Czas: do 15 minut
Składniki: 8
Porcje: 5
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • ½ dużego selera
  • 3 pietruszki
  • 10 g świeżego imbiru
  • 1 garść (30 g) orzechów włoskich
  • 1 łyżka cynamonu
  • 3 łyżki oliwy z oliwek
  • sól i pierz
  • sok z 1 cytryny

Potrzebny sprzęt

Tarka do jarzyn
Heading layer
Pobierz za darmo aplikację na smartfona i zacznij pracę nad swoją dietą!
Slider

Podobne tematy

Zupa krem z pomidorów i papryki

Na głębokiej patelni podsmażamy drobno posiekanego pora, czosnek, pokrojoną paprykę i pomidory (warzywa bez skóry). Dodajemy odrobinę wody i passatę. (…)

WIĘCEJ >

Ryż z owocami duszonymi na oleju kokosowym

Owoce kroimy w kostkę W garnku rozgrzewamy olej Podsmażamy owoce 3-4 min Dodajemy ryż Lekko solimy

WIĘCEJ >

Barszcz postny wigilijny

Buraki obieramy 1 buraka trzemy na tarce na grubych oczkach do miski i wlewamy tam pół szklanki zimnej wody, 25 (…)

WIĘCEJ >

Bulion jarski

Cebulę i czosnek, razem z łupinami pokroić na 4 części i wrzucić do garnka Warzywa obrać i wrzucić do garnka, tylko obrany (…)

WIĘCEJ >

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

FreshMail.pl
 

FreshMail.pl