Kasza jaglana z cukinią
					Kasza jaglana z cukinią
Przygotowanie
- Kaszę jaglaną płuczemy na sitku w gorącej wodzie
 - Gotujemy w gorącej wodzie 10-15 minut
 - W międzyczasie ścieramy cukinię na tarce o grubych oczkach
 - Na patelni rozgrzewamy olej kokosowy i dodajemy cukinię
 - Dusimy na małym ogniu około 10 minut
 - Pod koniec dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek
 - Mieszamy kaszę z cukinią lub układamy obok siebie na talerzu
 
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Autor
Lista składników
- Cukinia zielona (150 g)
 - Kasza jaglana (80 g)
 - Olej kokosowy nierafinowany (12 g)
 - Czosnek (5 g)
 - Sól kłodawska (2.5 g)
 
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.











					
					
