Koktajl mango
Koktajl mango
Przygotowanie
- Mango i banana obieramy ze skóry i kroimy na drobne kawałki
- Marchewkę obieramy i ścieramy na tarce o grubych oczkach
- Wszystkie składniki wkładamy do blendera kielichowego
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów.
Autor
Lista składników
- Woda (250 ml)
- Mango (140 g)
- Banan (świeży) (120 g)
- Marchew (świeża) (45 g)
- Sok z cytryny (45 g)
- Wiśnia (świeża) (30 g)
Potrzebny sprzęt
Podobne tematy
Sałatka z jarmużu, z migdałami i jabłkami w klonowym sosie
Wszystkie składniki sosu dokładnie mieszamy w małej szklance Następnie jabłko obieramy i kroimy w drobną kostkę, wsypujemy do miski i polewamy sokiem z cytryny – dzięki temu jabłko nie sczernieje i będzie przyjemnie chrupkie Migdały…
WIĘCEJ >Jaglanka jabłkowo-gruszkowa
Kaszę gotujemy do miękkości Mieszamy co jakiś czas, aby nie przywarła do dna W międzyczasie kroimy na kawałki jabłko i gruszkę, po czym umieszczamy w misie blendera Dorzucamy daktyle, przyprawy i wszystko miksujemy na mus…
WIĘCEJ >Kiszona marchewka
Każde kiszenie należy rozpocząć od wyparzenia naczyń. Słoik, garnek na wodę dokładnie myjemy następnie osuszone naczynia władamy na 10 minut do piekarnika nagrzanego do 120 stopni. W tak wyparzonym garnku gotujemy wodę z solą i odstawiamy do…
WIĘCEJ >Wątroba wieprzowa z grillowanymi warzywami
Paprykę kroimy na pół i każdą połówkę na 3 części Cukinię kroimy w plastry Marchew obieramy i kroimy w plastry Na patelni rozgrzewamy łyżkę tłuszczu Wrzucamy warzywa Lekko solimy i pieprzymy Dodajemy tymianek Zasmażamy 2…
WIĘCEJ >