fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Koktajl (shake) z mango, miodu i daktyli

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c620e08fc-f4d0-414b-bb11-afe93de48d1f-1
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Koktajl (shake) z mango, miodu i daktyli

Przygotowanie

  • Mango obieramy, kroimy kawałki i wrzucamy do blendera kielichowego
  • Dodajemy miód
  • Dodajemy daktyle (bez pestek!)
  • Dolewamy wodę kokosową
  • Miksujemy 15 sekund

Rady dietetyka

Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.

Autor

Ajwendieta
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: do 15 minut
Składniki: 5
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Woda kokosowa (200 ml)
  • Mango (140 g)
  • Sok z cytryny (20 g)
  • Daktyl (20 g)
  • Miód lipowy (12 g)

Potrzebny sprzęt

Blender, Blender kielichowy, Deska, Nóż

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Ślliwki

Śliwki myjemy, wydrążamy pestki

WIĘCEJ >

Szparagi z pulpecikami wieprzowymi duszonymi w cebuli

Szparagi obieramy, gotujemy 8 min we wrzącej osolonej wodzie i wyjmujemy na miskę Boczek kroimy w kawałki Marchew, pietruszkę, obieramy Mielimy boczek w maszynce do mięsa Co jakiś czas wrzucamy kawałek pietruszki lub marchewki na…

WIĘCEJ >

Pasztet wieprzowo – grzybowy z żurawiną i konfiturą z grzybów

Konfitura Grzyby, jeśli mamy świeże to czyścimy z piasku, igliwia Jeśli mamy duże grzyby, to kroimy na mniejsze kawałki Wkładamy grzyby do garnka, zalewamy wodą Dodajemy liście laurowe i ziele angielskie Gotujemy przez 10 min…

WIĘCEJ >

Marokański gulasz

Cebulę kroimy w kosteczkę, czosnek siekamy i oba warzywa delikatnie podsmażamy w garnku, na rozgrzanym oleju kokosowym. Następnie dodajemy do nich pokrojony seler naciowy oraz po ok. ½ łyżeczki każdej z przypraw: kurkumy, kuminu, cynamonu…

WIĘCEJ >