fbpx
logo
Szukaj
open close

Komosanka z jogurtem kokosowym i miętą

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c2cc2f182-cad7-4f8d-89b2-1418fded2deb
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Komosanka z jogurtem kokosowym i miętą

Przygotowanie

  • Komosę ryżową gotujemy do miękkości w wodzie około 12 minut
  • Mieszamy z jogurtem kokosowym
  • Odstawiamy na 10 minut
  • Dekorujemy posiekanymi listkami mięty i suszoną miętą

Rady dietetyka

Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.

Uwagi

Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne propozycje przyrządzenia komosanek.

Autor

Ajwendieta
Postaw mi kawę na buycoffee.to
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: do 30 minut
Składniki: 5
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Woda (250 ml)
  • Jogurt kokosowy bez cukru (125 g)
  • Komosa ryżowa biała (90 g)
  • Mięta (świeża) (3 g)
  • Mięta suszona (1 g)

Potrzebny sprzęt

Bez specjalnego sprzętu, Deska, Garnek, Nóż

Alergeny

Histamina 2

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.

Podobne tematy

Brukselka duszona z wędzonką

Cebulę i czosnek obrać, pokroić w kostkę Pora przekroić wzdłuż, wypłukać i pokroić w półksiężyce Boczek i szynkę pokroić w kostkę Rozgrzewamy suchą patelnię i dodajemy boczek Po chwili dodajemy cebulę, czosnek i pora Podsmażamy…

WIĘCEJ >

Sałatka brukselkowo – brokułowa z salcesonem

Pomidora kroimy w cząstki Rzodkiewkę kroimy w plastry Salceson kroimy w kostkę Układamy na talerzu brokuły, brukselkę, roszponkę i pokrojone składniki Posypujemy krążkami cebuli Polewamy sosem

WIĘCEJ >

Puree z batata

Bataty obieramy i gotujemy we wrzącej osolonej wodzie przez 30 min i odcedzamy na sicie Cebulę obieramy i kroimy w kostkę Rozgrzewamy w małym garnuszku tłuszcz Smażymy cebulę przez 2 min Dodajemy ugotowane bataty Miksujemy…

WIĘCEJ >

Pasta z zielonego groszku i pesto

Ugotowany groszek rozgniatamy widelcem, dodajemy pesto i mieszamy. Doprawiamy sokiem z cytryny, solą i delikatnie pieprzem.

WIĘCEJ >