Migdałowe pączusie
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c9243bc62-7049-4182-9d27-e491d085b1bb-1 GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c9243bc62-7049-4182-9d27-e491d085b1bb-1](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2018/07/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c9243bc62-7049-4182-9d27-e491d085b1bb-1.jpg)
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c9243bc62-7049-4182-9d27-e491d085b1bb-1 GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c9243bc62-7049-4182-9d27-e491d085b1bb-1](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2018/07/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c9243bc62-7049-4182-9d27-e491d085b1bb-1.jpg)
Migdałowe pączusie
Przygotowanie
- Wszystkie składniki blendujemy razem (lub miksujemy).
- Pieczemy w opiekaczu aż do zarumienienia.
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów.
Autor
Lista składników
- Śmietanka kokosowa (60 g)
- Mąka migdałowa (60 g)
- Jajo kurze (51 g)
- Miód lipowy (24 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.