fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Czekoladowe pączusie

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c3732e94c-28f1-45ed-b7c8-bbb0906a97f2-1
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Slider

Czekoladowe pączusie

Przygotowanie

  • Wszystkie składniki razem mieszamy lub blendujemy.
  • Wlewamy ciasto do opiekacza i pieczemy do zarumienienia.

Rady dietetyka

Z podanych ilości wychodzi kilkanaście pączusiów.

Uwagi

W podpiętych, powiązanych przepisach znajdziesz podobne, lecz równie smaczne pączki – koniecznie je wypróbuj.

Autor

Maja Wlazły
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietę!

Slider
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Slider
Czas: do 30 minut
Składniki: 6
Porcje: 3
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • 3 łyżki mąki kokosowej (36 g)
  • 3 jaja kurze roz. M (ok. 153 g)
  • 100 ml mleka kokosowego
  • 2 łyżki erytrytolu (20 g)
  • ½ łyżeczki sody oczyszczonej (2,5 g)
  • 1 czubata łyżka kakao niesłodzonego (10 g)

Potrzebny sprzęt

Blender, Opiekacz

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Miętowy chłodnik z ogórka zielonego

Awokado obieramy, wyrzucamy pestkę Ogórka obieramy i kroimy w kostkę (może być gruba) Do blendera wlewamy mleko kokosowe Dodajemy sok z cytryny, awokado, czosnek i ogórka Dodajemy miętę, lekko solimy i pieprzymy Miksujemy

WIĘCEJ >

Ryż z kalafiora

Kalafior dzielimy na małe kawałki Miksujemy blenderem w nakładce miksującej przez minutę, aż kalafior będzie przypominał wyglądem ryż

WIĘCEJ >

Chleb ziemniaczany

Ziemniaki obrać, ugotować i przełożyć na sito Drożdże pokruszyć do jakiejś miseczki, dodać miód i zamieszać, aż się drożdże rozpuszczą Ubić ziemniaki tłuczkiem do puree Dodać wodę, sól i mąkę gryczaną. Wymieszać w misce Przykryć…

WIĘCEJ >

Gulasz z indyka z puree selerowo – gruszkowym

Gulasz: Indyka pokroić w kostkę Marchew, pietruszkę obrać i pokroić w kostkę Cebulę i czosnek obrać i pokroić w paski Paprykę przekroić na pół, wyrzucić gniazdo nasienne i pokroić paprykę w paseczki W garnku roztapiamy…

WIĘCEJ >