fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Sałatka owocowa

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c23ee2bea-0985-4b1f-8170-1c3ad8865077-1
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Slider

Sałatka owocowa

Przygotowanie

  • Arbuza kroimy w kostkę, usuwamy pestki
  • Gruszki, jabłka kroimy w kostkę
  • Banana kroimy w plastry
  • Winogrono kroimy na połówki, usuwamy pestki
  • Układamy pokrojone owoce, dodajemy jeżyny i borówki 

Uwagi

Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów.

Do sporządzenia tego przepisu możesz użyć dowolnych owoców.

Autor

Ajwendieta
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slider
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Slider
Czas: do 30 minut
Składniki: 7
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Arbuz (350 g)
  • Jabłko (świeże) (90 g)
  • Gruszka (65 g)
  • Winogrono białe (55 g)
  • Jeżyna (świeża) (50 g)
  • Banan (świeży) (40 g)
  • Borówka (świeża) (20 g)

Potrzebny sprzęt

Bez specjalnego sprzętu, Deska, Miska, Nóż

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Rosół z sarny z żółtkiem

Warzywa (marchew, pietruszkę, seler) obieramy, przekrawamy wzdłuż na pół Por przekrawamy wzdłuż na pół i płuczemy pod bieżącą wodą Cebulę przekrawamy na pół (razem z łupiną, obieramy i wyrzucamy tylko luźne i brudne liście cebuli)…

WIĘCEJ >

Cykoria pieczona w miodzie z serem pleśniowym

Nagrzewamy piekarnik do 180 stopni Przekrawamy cykorię wzdłuż na pół Kładziemy na blaszce lub naczyniu żaroodpornym przecięciem do góry Na każdą połówkę dajemy łyżeczkę miodu Ser kroimy/kruszymy i nakładamy na cykorię Wkładamy do piekarnika i…

WIĘCEJ >

Słonecznik – ziarno

Zjeść jako przekąskę lub dodać do wybranego posiłku

WIĘCEJ >

Szparagi w szynce parmeńskiej

Szparagi płuczemy i odłamujemy sztywne końce. Szparagi pękną same we właściwym miejscu, jeśli zegniemy je w dolnej części. Twarde końcówki wyrzucamy. Szynkę parmeńską kroimy wzdłuż w plastry o szerokości około 4 cm. Każdego szparaga owijamy…

WIĘCEJ >