Sałatka z mozzarellą
					Sałatka z mozzarellą
Przygotowanie
- Pomidora kroimy w cząstki, a suszonego pomidora rozdrabniamy
 - Mozzarellę kroimy w mniejsze kawałki
 - Całość mieszamy ze sobą i podajemy z oliwą i olejem MCT, octem balsamicznym, sokiem z cytryny oraz bazylią
 - Doprawiamy do smaku solą i pieprzem
 
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów.
Autor
Lista składników
- Pomidor (170 g)
 - Ser Mozzarella (125 g)
 - Szpinak (45 g)
 - Sałata roszponka (25 g)
 - Pomidor suszony (20 g)
 - Olej MCT (15 ml)
 - Pestki dyni obrane (10 g)
 - Oliwa z oliwek extra virgin (10 ml)
 - Sok z cytryny (bio) (3 ml)
 - Bazylia (świeża) (3 g)
 - Ocet balsamiczny (3 ml)
 - Sól kłodawska (2.5 g)
 - Pieprz czarny (0.5 g)
 
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.











					
					
