fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Sałatka z owoców sezonowych – lato

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c2307228b-f347-483c-93c2-8351194dfb24
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Sałatka z owoców sezonowych – lato

Przygotowanie

  • Wszystkie owoce umyć
  • Z moreli usunąć pestkę, pokroić kostkę
  • Truskawki pokroić na połówki lub na ćwiartki
  • Wymieszać wszystkie owoce

Uwagi

Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów.

Do sporządzenia tej sałatki możesz użyć dowolnych, ulubionych owoców.

Autor

Ajwendieta
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: do 15 minut
Składniki: 3
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Morela (świeża) (90 g)
  • Truskawka (świeża) (70 g)
  • Borówka (świeża) (50 g)

Potrzebny sprzęt

Bez specjalnego sprzętu, Deska, Nóż

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Surówka z selera korzeniowego z ananasem

Selera obieramy, myjemy i ścieramy na tarce o dość drobnych oczkach. Ananasa kroimy w kosteczkę lub w cienkie słupki. Selera mieszamy z ananasem, dodajemy mleko kokosowe. Mieszamy.

WIĘCEJ >

Prosta zupa cukiniowa

Cukinię gotujemy do miękkości w wodzie. Całość blendujemy z mlekiem kokosowym i solą (ilość wedle upodobania). Podajemy od razu lub jeszcze chwilę gotujemy (jeżeli zupa przestygnie w trakcie blendowania).

WIĘCEJ >

Dżem z dyni z masłem kokosowym

Dżem z dyni: Dynię obrać, przekroić, usunąć pestki, pokroić w kostkę Jabłka obrać, pokroić w kostkę Jabłka i dynie wkładamy do garnka, dodajemy ½ szklanki wody Dodajemy cynamon gotujemy na małym ogniu przez 30 min…

WIĘCEJ >

Warzywa curry

Warzywa kroimy w kostkę i smażymy na maśle z przyprawami Dodajemy szpinak i koncentrat pomidorowy Podlewamy odrobiną wody i dusimy przez 15 minut, co jakiś czas mieszając Pod koniec duszenia dolewamy mleko kokosowe, jeszcze raz…

WIĘCEJ >