fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Słoneczne jogurtowe smoothie

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c23f5add3-4462-410c-af13-d3c2aaf65fdd-1
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Slider

Słoneczne jogurtowe smoothie

Przygotowanie

  • Mango i melona obrane ze skórki i pokrojone na mniejsze kawałki umieszczamy w jednym pojemniku.
  • Wyciskamy tam sok z limonki i dodajemy jogurt.
  • Blendujemy do uzyskania gładkiego koktajlu.

Rady dietetyka

Sprawdź, czy każdy składnik przepisu pasuje do Twojej diety oraz towarzyszących nietolerancji.

Uwagi

W powiązanych przepisach znajdują się nasze propozycje przyrządzenia smoothie.

Autor

Maria Chuchla
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietę!

Slider
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Slider
Czas: do 15 minut
Składniki: 4
Porcje: 2
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • 1 dojrzałe mango (280 g)
  • ½ żółtego melona (360 g)
  • 1 mały kubek jogurtu naturalnego (150 g)
  • 1 limonka (100 g)

Potrzebny sprzęt

Blender, Deska, Nóż

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Krewetki na „ryżu” z korzenia pietruszki

Pietruszkę obrać i w malakserze lub jakimkolwiek blenderze z nożem posiekać na „ziarenka” przypominające wielkością ziarna ryżu. Na średniej patelni rozgrzać dwie czubate łyżki oleju kokosowego extra virgin. Kiedy olej jest rozgrzany, dodać pietruszkę. Zmniejszyć…

WIĘCEJ >

Żeberka z dzika z warzywami i sosem z granatów

Żeberka: Marchew, pietruszkę, seler, cebulę i czosnek obieramy, kroimy w plastry Lekko solimy, pieprzymy i kładziemy na dnie wolnowaru Żeberka kroimy w kawałki po 3-4 kostki, solimy i pieprzymy i kładziemy na warzywach Włączamy wolnowar…

WIĘCEJ >

Zupa krem z kalafiora z mlekiem kokosowym

Kalafiora podzielić na „różyczki”, polać 3 łyżkami oliwy, posypać mielonym kminem, solą i pierzem i dokładnie wymieszać. Przełożyć do dużego naczynia żaroodpornego i wstawić do rozgrzanego do 200 stopni piekarnika na około 25 minut. (Kalafior…

WIĘCEJ >

Spaghetti Konjac z sosem carbonara

Makaron wyjmujemy z worka do miski z zimną wodą Zmieniamy wodę 3 razy co kilka minut, aż przestanie „czuć rybą” Odcedzamy makaron na sicie W tym czasie obieramy czosnek i cebulę, kroimy w kostkę Na…

WIĘCEJ >