fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Kiełkownica

Kiełkownica

kielkownica.jpg

Ferrari wśród kiełkownic, specjalista w tej dziedzinie Piotr nasz trener personalny.

Świetna maszyna polecam każdemu minimum pracy, a wiele korzyści, nawadnia sama wg ustawień zegara. Pierwszy rzut już prawie gotowy! Teraz kiełki będą do każdego posiłku.

Obsługa jest bardzo łatwa:

  • do zbiornika nalewamy wody (5l)
  • wsypujemy nasiona do pojemników
  • ustawiamy zegar, ile razy dziennie i jak długo ma podlewać kiełki
  • czekamy aż wyrosną

Polecam artykuł o kiełkach i tajnikach hodowli

Uwaga – ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz.

Autor



Iwona Wierzbicka

Ferrari wśród kiełkownic, specjalista w tej dziedzinie Piotr nasz trener personalny.

Świetna maszyna polecam każdemu minimum pracy, a wiele korzyści, nawadnia sama wg ustawień zegara. Pierwszy rzut już prawie gotowy! Teraz kiełki będą do każdego posiłku.

Obsługa jest bardzo łatwa:

  • do zbiornika nalewamy wody (5l)
  • wsypujemy nasiona do pojemników
  • ustawiamy zegar, ile razy dziennie i jak długo ma podlewać kiełki
  • czekamy aż wyrosną

Polecam artykuł o kiełkach i tajnikach hodowli

Uwaga – ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz.

Autor

Iwona Wierzbicka
17 sierpnia 2015

Tagi

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Paleo jadłospis 22-11-2014 – 4 dni po operacji

Cztery dni po operacji to dużo czy mało? Sińce zeszły w ciągu jednego dnia, czy to efekt 30g dawek witaminy C, a może soku z Acai. O super kremie, mega dawkach witaminy C, soku marchwiowym

WIĘCEJ >

Zielone koktajle – czy są zdrowe?

Zielone koktajle i smoothies-y – ostatnio bardzo modne i niemal każdy je dzisiaj spożywa. Mają być remedium na wszystkie choroby. Tradycyjne składniki to szpinak, jarmuż, sałata, pietruszka, ogórek, a do tego jakiś owoc. Zielone warzywa,…

WIĘCEJ >

Miód – podrobiony?

Miód ma wiele cennych właściwości, ale podrobiony może być samym cukrem. Jak można podrobić miód? Polecane materiały: Ciekawe materiały dotyczące walorów zdrowotnych miodu. Wątki na temat miodu na FB – Raw Food – polecam. Dlaczego…

WIĘCEJ >
mąka migdałowa

Dlaczego mąka migdałowa nie nadaje się do wypieków?

Ponieważ zawiera za dużo kwasów tłuszczowych wielonienasyconych, które są niestabilne termicznie i atmosferycznie. Jeśli ktoś jest fanem orzechów lub pestek, najlepiej jeśli będzie je spożywał je w formie pierwotnej.

WIĘCEJ >